Tabere copii pentru toate vârstele și anotimpurile

Tabere copii 2019

Emoțiile de dinaintea unei tabere sau excursii, concursuri cu premii, jocuri, natura, prieteni, vacanță, aventură… ne amintim de acestea și oftam nostalgic. Experiența si natura îi formează pe copii, îi ajuta să se descopere și să creadă în ei. Cel mai bun loc în care să creștem și să ne dezvoltăm este în afara celor patru pereți, numit camera, numit apartament sau chiar casă. Cel mai bun loc pentru o copilărie și o creștere sănătoasa este natura alături de alți copii și alături de adulți ce doresc să le arate drumul. Evoluția o vom face împreună indiferent de varstă. Din acest motiv noi îi ajutăm pe copii prin intermediul taberelor outdoor sa își descopere noile orizonturi în natura si în stransa legatură cu mediul înconjurător. Ai un motiv sa iei parte la programul de tabere pentru copii din 2019.

Tabere copii pentru preșcolari și școlari

Programele noastre pentru tabere copii sunt concepute atât pentru elevi cât și pentru preșcolari (peste 4 ani). Taberele Sun Adventure se adresează oricarui copil, indiferent de vârstă, experiență sau aptitudinile lui fizice. Prioritațile noastre în aceste tabere pentru copii țin de: familiarizarea cu mediul montan, dezvoltarea abilitatilor și încrederii copilului, participarea la activitațile outdoor.  Taberele preșcolarilor vin în ajutorul copiilor aflați  la primele descoperiri în mijlocul naturii, alături de alți copii de varsta lor și sub îndrumarea în deplina siguranța din partea instructorilor  noștrii.

Tabere pentru copii organizate iarna sau vara

Iarna alături de Sun Adventure aveți tabere de schi sau tabere de snowbord sub îndrumarea instructorilor noștri. Vara alături de noi veți avea cele mai frumoase evenimente după cum urmează: tabere de bicicletă, tabere drumeție, tabere adventure, tabere de speologie, tabere de escalada, tabere de înot.

Tabere si excursii pentru copii primavara si toamna

Primăvara este momentul ideal de a reîncepe sa descoperim natura.  In această perioadă organizăm excursii de mers pe munte sau excursii  cu bicicleta. Ne reobișnuim cu efortul si începem sa deprindem abilitați fizice pentru noul sezon de vară ce urmează. Toamna organizăm tabere și excursii având cel mai pastelat peisaj pentru a descoperi munții în culori aparte. Totodată avem posibilitatea sa facem mișcare și  ne reîncarcăm cu energie până la venirea iernii.

Tabere cu tematici diverse

Taberele de copii au tematici diferite astfel încat, participanții au posibilitatea de a practica diverse sporturi: schi, snowboard, mountain-bike, escaladă, speologie, tir cu arcul, înot, trekking, etc. Se adresează oricarui copil ce vine în tabără, indiferent de vârsta și nivelul lui de pregatire (poate fi începator în tainele muntelui sau poate avea experiența)

Tabere copii 2019

Tabere copii – Sun Adventure


Urmatoarele tabere pentru copii


Facebook Likebox