Tabere copii – locul unde joaca, experien╚Ťa ╚Öi natura ├«╚Öi dau m├óna

├Ä╚Ťi dore╚Öti o experien╚Ť─â de neuitat pentru copilul t─âu ╚Öi, totodat─â, vrei s─â fie supravegheat ├«ndeaproape ╚Öi s─â ╚Öi ├«nve╚Ťe ceva care sa ├«i fie util ├«n via╚Ť─â? Noi ├«╚Ťi oferim o solu╚Ťie. Organiz─âm tabere pentru copiii de toate v├órstele ╚Öi ├«n toate anotimpurile, oferindu-le participan╚Ťilor ocazia s─â descopere natura ╚Öi, totodat─â, s─â se autodescopere. Suntem al─âturi de ei pas cu pas pentru a-i ajuta s─â evolueze prin joc ╚Öi ├«n armonie cu tot ce ├«i ├«nconjoar─â.

Tabere copii

 

Avantajele pe care le poate avea orice copil dac─â particip─â la taberele organizate de Sun Adventure

 

Organiz─âm de foarte mult timp tabere pentru copii, indiferent de sezon. Ne place s─â petrecem c├ót mai mult timp ├«n natur─â ╚Öi asta prin realizarea de diferite activit─â╚Ťi care ├«i bucur─â pe copii. Suntem o echip─â t├ón─âr─â, puternic─â ╚Öi inspirat─â pentru a veni mereu cu proiecte noi care pot ├«nc├ónta fiecare copil. Al─âturi de noi, copiii se simt bine de fiecare dat─â c├ónd particip─â la orice tabar─â de copii pe care o organiz─âm. 

Aceste tabere au rolul de a sus╚Ťine dezvoltarea armonioas─â a oric─ârui copil, indiferent de v├órst─â. A╚Öadar, avantajele de care se pot bucura copiii ├«n taberele pe care le sus╚Ťinem anual sunt numeroase ╚Öi le po╚Ťi vedea chiar mai jos. 

Care sunt avantajele pe care le pot avea copiii dac─â participa la tabere copii organizate de noi:

 • Ocazia de a cunoa╚Öte natura – Consider─âm c─â cel mai bun loc pentru a avea o copilarie frumoas─â ╚Öi o cre╚Ötere armonioas─â este natura, a╚Öa c─â le oferim copiilor ocazia s─â cunoasc─â ├«ndeaproape frumuse╚Ťile ei, tab─âra fiind outdoor.
 • Jocuri educative – Cea mai bun─â cale de a ├«nv─â╚Ťa lucruri noi este jocul, a╚Öa c─â ax─âm ├«ntreaga experien╚Ť─â din tab─âr─â pe acest principiu.
 • Dezvoltarea abilit─â╚Ťilor fizice ╚Öi practicarea sporturilor de sezon- Organiz─âm tabere pentru copii cu tematici diferite, astfel ├«nc├ót participan╚Ťii s─â aib─â posibilitatea de a practica diverse sporturi cum ar fi schi, snowboard, mountain-bike, escalad─â, speologie, tir cu arcul, ├«not, trekking, etc, toate cu instructori califica╚Ťi.
 • Activit─â╚Ťi pentru toate v├órstele – Avem tabere pentru copii special concepute pe categorii de v├órste, ├«ncep├ónd de la 4 ani ╚Öi organiz─âm activit─â╚Ťi specifice acelei v├órste.
 • Copiii petrec mult timp ├«n aer liber – Consider─âm c─â cel mai bun loc ├«n care un copil poate cre╚Öte ╚Öi dezvolta este ├«n natur─â, a╚Öa c─â le oferim copiilor ╚Öansa s─â petreac─â ├«ntreaga zi ├«n aer curat, al─âturi de al╚Ťi copii, dar ╚Öi de adul╚Ťi care ├«i ├«ndrum─â. Astfel, ei descoper─â noi orizonturi ├«n natur─â ╚Öi ├«nva╚Ť─â mai mult despre mediul ├«nconjur─âtor, dar ╚Öi despre ei ├«n╚Öi╚Öi.
 • Supraveghere continu─â ╚Öi siguran╚Ť─â – Aceste tabere pentru copii, pre╚Öcolari, dar nu numai, vin ├«n ajutorul copiilor care fac acum primii pa╚Öi pe drumul descoperirii naturii al─âturi de al╚Ťi copii de v├órsta lor. Prin intermediul instructorilor no╚Ötri, special instrui╚Ťi ╚Öi califica╚Ťi, noi le asigur─âm ├«ndrumarea ├«n deplin─â siguran╚Ť─â.

 

Vezi urm─âtoarele tabere pentru copii

 

Motivele pentru care s─â ├«╚Ťi trimi╚Ťi copilul ├«n tabere copii organizate anual

 

Suntem pasiona╚Ťi de munte ╚Öi de evenimentele outdoor la care particip─â copii de diferite v├órste. Taberele pentru copii sunt diferite de la an la an, astfel ├«nc├ót orice copil poate s─â revin─â pe perioada verii sau a iernii ├«n taberele pe care le organiz─âm ╚Öi s─â se bucure de alte activit─â╚Ťi de fiecare dat─â. Ne m├óndrim cu faptul c─â de-a lungul timpului am fost ├«n tabere de var─â ╚Öi de iarn─â ├«n Rom├ónia: Poiana Bra╚Öov, Azuga, Apuseni, Bran, Mun╚Ťii M─âcin, Transilvania, dar ╚Öi ├«n str─âin─âtate ├«n ╚Ť─âri precum Grecia, Slovenia, Austria sau Italia. 

Câteva dintre taberele pentru copii care au avut loc deja în acest an:

 • Tab─âra la mare, 2 Mai
 • Tab─âr─â de mountaibike Sithonia ÔÇô Pe dou─â ro╚Ťi ├«n Grecia 
 • Tab─âra pe biciclet─â ÔÇťCutreier├ónd satele Branene ╚Öi mun╚Ťii Piatra Craiului pe dou─â ro╚ŤiÔÇŁ 
 • Outdoor 2 ÔÇô Tab─âra Bran_Foto & History 
 • Tab─âra Slovenia Austria: bike, ski & road trip 
 • Tab─âra Apuseni, ÔÇťPe╚Öteri ╚Öi AveneÔÇŁ 

╚śtim c├ót de important este s─â ╚Ötii o echip─â serioas─â care se ocup─â de organizarea de tabere ╚Öi al─âturi de care s─â-╚Ťi ╚Ötii copilul ├«n siguran╚Ť─â. Pe l├óng─â acest aspect, la fel de important este s─â ╚Ötii c─â se va distra ╚Öi va ├«nv─â╚Ťa lucruri noi. De aceea, motivele pentru care s─â apelezi la Sun Adventure pentru una dintre taberele pentru copii, sunt urm─âtoarele:

 • Organiz─âm tabere pentru copii outdoor pentru c─â experien╚Ťa ╚Öi natura ├«i formeaz─â pe cei mici, ajut├óndu-i s─â descopere lumea ├«nconjur─âtoare ╚Öi s─â capete ├«ncredere ├«n ei ├«n╚Öi╚Öi.
 • Cel mai bun loc pentru o copil─ârie ╚Öi o cre╚Ötere s─ân─âtoas─â ╚Öi armonioas─â este natura, de aceea ├«n aceste tabere pentru copii ne ax─âm pe activit─â╚Ťi cum ar fi schi, snowboard, mountain-bike, escalad─â, speologie, tir cu arcul, inot, trekking, etc. Toate se desf─â╚Öoar─â ├«n natur─â, al─âturi de al╚Ťi copii ╚Öi sub supravegherea ╚Öi ├«ndrumarea constant─â a instructorilor califica╚Ťi.
 • Evolu╚Ťia o putem face ├«mpreun─â, indiferent de v├órst─â! Organiz─âm tabere pentru copii pe categorii de v├órst─â ╚Öi anotimpuri cu activit─â╚Ťi adecvate, ├«ncep├ónd de la 4 ani ╚Öi merg├ónd p├ón─â la v├órsta de 18 ani.
 • ├Än toate aceste tabere, Sun Adventure se adreseaz─â oric─ârui copil, indiferent de v├órst─â, experien╚Ť─â sau aptitudinile fizice ale acestuia.
 • Organiz─âm tabere pentru pre╚Öcolari pentru a veni ├«n sprijinul copiilor afla╚Ťi la primele descoperiri ├«n mijlocul naturii. Ei vor fi al─âturi de al╚Ťi copii de v├órsta lor ╚Öi se vor afla sub ├«ndrumarea ╚Öi supraveghrerea constant─â ╚Öi ├«n deplin─â siguran╚Ť─â a instructorilor califica╚Ťi.
 • La organizarea taberelor ╚Ťinem cont de structura anului ╚Öcolar, de vacan╚Ťele de var─â sau cele de iarn─â ale copiilor.
 • Dispunem de instructori ╚Öi personal special calificat pentru toate activit─â╚Ťile pe care le desf─â╚Öur─âm.
 • Avem 17 ani experien╚Ť─â ├«n organizarea de tabere pentru copii, iubim muntele, oamenii ╚Öi tot ceea ce facem.
 • Pentru noi siguran╚Ťa este pe primul loc, iar copiii vor avea ocazia s─â cunoasc─â natura ╚Öi s─â ├«╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťi fizice noi sub ├«ndrumare de specialitate.
 • Priorit─â╚Ťile noastre ├«n aceste tabere sunt familiarizarea copiilor cu mediul montan, dezvoltarea abilit─â╚Ťilor ╚Öi a ├«ncrederii copilului ├«n el ├«nsu╚Öi ╚Öi participarea la activit─â╚Öi outdoor variate, special concepute pe categorii de v├órste.
 • Facem ceea ce ne reprezint─â ╚Öi propunem ├«ntotdeauna locuri ╚Öi activit─â╚Ťi noi ╚Öi incitante ╚Öi, totodat─â, suntem o echip─â puternic─â, t├ónar─â ╚Öi inspirat─â.

 

Vezi urm─âtoarele tabere pentru copii

 

Tabere copii pentru pre╚Öcolari ╚Öi ╚Öcolari ├«n func╚Ťie de anotimp

 

Programele noastre de tabere pentru copii sunt concepute at├ót pentru elevi c├ót ╚Öi pentru pre╚Öcolarii peste 4 ani. Totodat─â, ╚Ťinem cont de structura anului ╚Öcolar ╚Öi profit─âm de vacan╚Ťe c├ót se poate de mult. De aceea suntem bucuro╚Öi s─â organiz─âm tabere pentru copii at├ót pe timpul verii c├ót ╚Öi ├«n anotimpul friguros, pentru c─â indiferent de vreme, avem preg─âtite diferite activit─â╚Ťi indoor ╚Öi outdoor ce vin ├«n ├«nt├ómpinarea copiiilor ner─âbd─âtori de a-╚Öi petrece timpul cu noi ├«n vacan╚Ť─â. Pentru c─â cei mici pot ├«nv─â╚Ťa ╚Öi deprinde diferite aptitudini indiferent de anotimp, taberele pentru copii pre╚Öcolari ╚Öi ╚Öcolari organizate vara sau iarna, ├«i pot bucura cu urm─âtoarele:

 

Tabere copii organizate iarna sau vara

Iarna, alaturi de Sun Adventure, copiii pot profita de tabere de schi sau tabere de snowbord sub ├«ndrumarea atent─â a instructorilor no╚Ötri special califica╚Ťi.

Vara avem tabere pentru copii axate pe activit─â╚Ťi outdoor specifice sezonului cum ar fi:

 • Tabere de bicicleta;
 • Tabere drume╚Ťie;
 • Tabere adventure;
 • Tabere speologie;
 • Tabere de escalad─â;
 • Tabere de ├«not.

 

Tabere copii și excursii de primăvară și toamnă

Primavara este momentul perfect pentru a ├«ncepe s─â descoperim sau s─â redescoperim natura, de aceea, ├«n aceasta perioad─â organiz─âm tabere pentru copii dedicate excursiilor pe munte sau excursiilor cu bicicleta. Astfel oferim copiilor ocazia s─â se reobi╚Önuiasc─â cu efortul ╚Öi mi╚Öcarea ╚Öi s─â deprind─â abilit─â╚Ťi fizice necesare pentru vara care vine.

Toamna organiz─âm tabere pentru copii ╚Öi excursii pentru a ne bucura ╚Öi profita de peisajul pastelat ╚Öi a descoperi mun╚Ťii ├«n culori inedite. Totodat─â, a╚Öa avem ocazia s─â facem mi╚Öcare ╚Öi s─â ne re├«nacarc─âm cu energie p├ón─â la venirea iernii.

Taberele de toamn─â pe care le organiz─âm sunt destinate ├«n principiu pentru elevii claselor I-IV pentru c─â ace╚Ötia beneficiaz─â de vacan╚Ťa de toamn─â. Scopul acestor tabere nu este acela de a atinge o performan╚Ť─â sportiv─â, ci de a se familiariza cu activit─â╚Ťile practice ├«n mediul alpin toamna, dar ╚Öi de a socializa. Zonele pe care le alegem pentru tabere copii toamna sunt sunt cele din urm─âtoarele masive montane: Mun╚Ťii Ciuca╚Ö, Mun╚Ťii Bucegi sau Mun╚Ťii Piatra Craiului.

 

Tabere copii cu tematici diverse

Organiz─âm tabere cu tematici diferite pentru copii, participan╚Ťii av├ónd astfel ocazia de a practica diverse sporturi cum ar fi schi, snowboard, mountain-bike, escalad─â, speologie, tir cu arcul, ├«not, trekking, etc. Aceste activit─â╚Ťi se adreseaz─â oric─ârui copil care vine ├«n tab─âr─â, indiferent de v├órsta ╚Öi nivelul lui de preg─âtire – poate fi ├«ncep─âtor sau poate avea experien╚Ť─â. Toate activit─â╚Ťile se desf─â╚Öoar─â sub ├«ndrumarea ╚Öi atent─â supraveghere a personalului nostru, instructori califica╚Ťi ╚Öi cu experien╚Ť─â ├«n lucru cu copiii.

 

Tabere copii pentru toate vârstele și anotimpurile

 

Ne place ceea ce facem, iubim muntele ╚Öi dorim s─â le oferim copiilor ╚Öansa s─â se dezvolte ╚Öi s─â dob├óndeasc─â abilit─â╚Ťi fizice care s─â ├«i ajute ╚Öi s─â contribuie la cre╚Öterea ├«ncrederii ├«n ei ├«n╚Öi╚Öi. ├Än tot ceea ce facem urm─ârim realizarea unei atmosfere de prietenie ╚Öi armonie, bun─â colaborare cu ceilal╚Ťi participan╚Ťi, lucru ├«n echip─â, ├«ncurajarea ╚Öi acordarea ajutorului atunci c├ónd este necesar.

Prin aceste tabere oferim copiilor, indiferent de v├órst─â, ocazia s─â ├«nve╚Ťe s─â mearg─â cu bicicleta, s─â schieze, s─â trag─â cu arcul, s─â ├«noate, s─â fac─â escalad─âri, s─â exploreze pe╚Öteri ╚Öi multe alte lucruri. Totodata, ei vor ╚Ötii s─â se alimenteze ╚Öi hidrateze corect, astfel ├«nc├ót s─â aib─â resurse de-a lungul activit─â╚Ťilor, s─â foloseasc─â o hart─â, s─â determine distan╚Ťe ╚Öi diferen╚Ťe de nivel, s─â verifice vremea, s─â se orienteze cu GPS-ul sau cu harta, s─â ├«╚Öi preg─âteasc─â rucsacul pentru o drume╚Ťie, etc.

 

Vezi urm─âtoarele tabere pentru copii 

 

Tabere copii – siguran╚Ťa e pe primul loc

Si, pentru c─â siguran╚Ťa este pe primul plan pentru noi, ├«i vom deprinde cu regulile ╚Öi no╚Ťiunile de siguran╚Ť─â ├«n tot ceea ce vor face, inclusiv regulile care trebuie respectate ├«n ariile naturale protejate. Vor deprinde no╚Ťiuni legate de ecologie, p─âstrarea lini╚Ötii, protejarea locurilor explorate, observarea mediului ├«nconjur─âtor ╚Öi ├«nsu╚Öirea informa╚Ťiilor folositoare.

 

Contacteaz─â-ne acum pentru informa╚Ťii suplimentare

 

Nu mai ezita! Copilul t─âu este ├«n siguran╚Ť─â al─âturi de noi, av├ónd totodat─â ╚Öansa s─â practice sport ├«n natur─â cu instructori califica╚Ťi ╚Öi s─â ├«nve╚Ťe multe lucruri noi care ├«i vor fi utile pentru toat─â via╚Ťa. Suntem aici s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare suplimentar─â ai avea, telefonic sau pe email. Ne po╚Ťi suna la num─ârul 0722 619 099 sau ne po╚Ťi scrie la adresa de email outdoor@SunAdventure.ro.


Urmatoarele tabere pentru copii


Facebook Likebox

Tabere copii

Organiz─âm tabere pentru copii de toate v├órstele indiferent de anotimp, ├«n cadrul c─ârora le oferim posibilitatea de a descoperi natura, de a socializa ╚Öi de a se distra. Toate jocurile educative ╚Öi activit─â╚Ťile precum drumetiile, ski, escalada, trekking, tir cu arcul se desf─â╚Öoar─â doar sub ├«ndrumarea instructorilor califica╚Ťi.

Tabere de var─â copii

Taberele de var─â sunt ideale pentru to╚Ťi copiii care iubesc s─â petreac─â timpul ├«n natur─â. Astfel au ╚Öansa sa practice diferite activit─â╚Ťi outdoor, dar ╚Öi indoor. Indiferent de v├órst─â ╚Öi de experien╚Ť─â, fiecare copil se bucur─â de timpul petrecut al─âturi de noi.

Tabere de iarn─â copii ÔÇô Ski ╚Öi Snowboard ÔÇô sezon 2020-2021

O tab─âr─â ├«n mediul alpin de ski copii pentru sezon 2020-2021 unde vor putea s─â ├«nve╚Ťe s─â schieze ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â, al─âturi de al╚Ťi copii ╚Öi sub ├«ndrumarea instructorilor dedica╚Ťi. Prin intermediul acestei tabere, copiii vor avea ocazia s─â ├«╚Ťi dezvolte abilit─â╚Ťile fizice ╚Öi sportive.