Tabere copii – locul unde joaca, experiența și natura își dau mâna

Îți dorești o experiență de neuitat pentru copilul tău și, totodată, vrei să fie supravegheat îndeaproape și să și învețe ceva care sa îi fie util în viață? Noi îți oferim o soluție. Organizăm tabere pentru copiii de toate vârstele și în toate anotimpurile, oferindu-le participanților ocazia să descopere natura și, totodată, să se autodescopere. Suntem alături de ei pas cu pas pentru a-i ajuta să evolueze prin joc și în armonie cu tot ce îi înconjoară.

Tabere copii

 

Avantajele pe care le poate avea orice copil dacă participă la taberele organizate de Sun Adventure

 

Organizăm de foarte mult timp tabere pentru copii, indiferent de sezon. Ne place să petrecem cât mai mult timp în natură și asta prin realizarea de diferite activități care îi bucură pe copii. Suntem o echipă tânără, puternică și inspirată pentru a veni mereu cu proiecte noi care pot încânta fiecare copil. Alături de noi, copiii se simt bine de fiecare dată când participă la orice tabară de copii pe care o organizăm. 

Aceste tabere au rolul de a susține dezvoltarea armonioasă a oricărui copil, indiferent de vârstă. Așadar, avantajele de care se pot bucura copiii în taberele pe care le susținem anual sunt numeroase și le poți vedea chiar mai jos. 

Care sunt avantajele pe care le pot avea copiii dacă participa la tabere copii organizate de noi:

 • Ocazia de a cunoaște natura – Considerăm că cel mai bun loc pentru a avea o copilarie frumoasă și o creștere armonioasă este natura, așa că le oferim copiilor ocazia să cunoască îndeaproape frumusețile ei, tabăra fiind outdoor.
 • Jocuri educative – Cea mai bună cale de a învăța lucruri noi este jocul, așa că axăm întreaga experiență din tabără pe acest principiu.
 • Dezvoltarea abilităților fizice și practicarea sporturilor de sezon- Organizăm tabere pentru copii cu tematici diferite, astfel încât participanții să aibă posibilitatea de a practica diverse sporturi cum ar fi schi, snowboard, mountain-bike, escaladă, speologie, tir cu arcul, înot, trekking, etc, toate cu instructori calificați.
 • Activități pentru toate vârstele – Avem tabere pentru copii special concepute pe categorii de vârste, începând de la 4 ani și organizăm activități specifice acelei vârste.
 • Copiii petrec mult timp în aer liber – Considerăm că cel mai bun loc în care un copil poate crește și dezvolta este în natură, așa că le oferim copiilor șansa să petreacă întreaga zi în aer curat, alături de alți copii, dar și de adulți care îi îndrumă. Astfel, ei descoperă noi orizonturi în natură și învață mai mult despre mediul înconjurător, dar și despre ei înșiși.
 • Supraveghere continuă și siguranță – Aceste tabere pentru copii, preșcolari, dar nu numai, vin în ajutorul copiilor care fac acum primii pași pe drumul descoperirii naturii alături de alți copii de vârsta lor. Prin intermediul instructorilor noștri, special instruiți și calificați, noi le asigurăm îndrumarea în deplină siguranță.

 

Vezi următoarele tabere pentru copii

 

Motivele pentru care să îți trimiți copilul în tabere copii organizate anual

 

Suntem pasionați de munte și de evenimentele outdoor la care participă copii de diferite vârste. Taberele pentru copii sunt diferite de la an la an, astfel încât orice copil poate să revină pe perioada verii sau a iernii în taberele pe care le organizăm și să se bucure de alte activități de fiecare dată. Ne mândrim cu faptul că de-a lungul timpului am fost în tabere de vară și de iarnă în România: Poiana Brașov, Azuga, Apuseni, Bran, Munții Măcin, Transilvania, dar și în străinătate în țări precum Grecia, Slovenia, Austria sau Italia. 

Câteva dintre taberele pentru copii care au avut loc deja în acest an:

 • Tabăra la mare, 2 Mai
 • Tabără de mountaibike Sithonia – Pe două roți în Grecia 
 • Tabăra pe bicicletă “Cutreierând satele Branene și munții Piatra Craiului pe două roți” 
 • Outdoor 2 – Tabăra Bran_Foto & History 
 • Tabăra Slovenia Austria: bike, ski & road trip 
 • Tabăra Apuseni, “Peșteri și Avene” 

Știm cât de important este să știi o echipă serioasă care se ocupă de organizarea de tabere și alături de care să-ți știi copilul în siguranță. Pe lângă acest aspect, la fel de important este să știi că se va distra și va învăța lucruri noi. De aceea, motivele pentru care să apelezi la Sun Adventure pentru una dintre taberele pentru copii, sunt următoarele:

 • Organizăm tabere pentru copii outdoor pentru că experiența și natura îi formează pe cei mici, ajutându-i să descopere lumea înconjurătoare și să capete încredere în ei înșiși.
 • Cel mai bun loc pentru o copilărie și o creștere sănătoasă și armonioasă este natura, de aceea în aceste tabere pentru copii ne axăm pe activități cum ar fi schi, snowboard, mountain-bike, escaladă, speologie, tir cu arcul, inot, trekking, etc. Toate se desfășoară în natură, alături de alți copii și sub supravegherea și îndrumarea constantă a instructorilor calificați.
 • Evoluția o putem face împreună, indiferent de vârstă! Organizăm tabere pentru copii pe categorii de vârstă și anotimpuri cu activități adecvate, începând de la 4 ani și mergând până la vârsta de 18 ani.
 • În toate aceste tabere, Sun Adventure se adresează oricărui copil, indiferent de vârstă, experiență sau aptitudinile fizice ale acestuia.
 • Organizăm tabere pentru preșcolari pentru a veni în sprijinul copiilor aflați la primele descoperiri în mijlocul naturii. Ei vor fi alături de alți copii de vârsta lor și se vor afla sub îndrumarea și supraveghrerea constantă și în deplină siguranță a instructorilor calificați.
 • La organizarea taberelor ținem cont de structura anului școlar, de vacanțele de vară sau cele de iarnă ale copiilor.
 • Dispunem de instructori și personal special calificat pentru toate activitățile pe care le desfășurăm.
 • Avem 17 ani experiență în organizarea de tabere pentru copii, iubim muntele, oamenii și tot ceea ce facem.
 • Pentru noi siguranța este pe primul loc, iar copiii vor avea ocazia să cunoască natura și să își dezvolte abilități fizice noi sub îndrumare de specialitate.
 • Prioritățile noastre în aceste tabere sunt familiarizarea copiilor cu mediul montan, dezvoltarea abilităților și a încrederii copilului în el însuși și participarea la activităși outdoor variate, special concepute pe categorii de vârste.
 • Facem ceea ce ne reprezintă și propunem întotdeauna locuri și activități noi și incitante și, totodată, suntem o echipă puternică, tânară și inspirată.

 

Vezi următoarele tabere pentru copii

 

Tabere copii pentru preșcolari și școlari în funcție de anotimp

 

Programele noastre de tabere pentru copii sunt concepute atât pentru elevi cât și pentru preșcolarii peste 4 ani. Totodată, ținem cont de structura anului școlar și profităm de vacanțe cât se poate de mult. De aceea suntem bucuroși să organizăm tabere pentru copii atât pe timpul verii cât și în anotimpul friguros, pentru că indiferent de vreme, avem pregătite diferite activități indoor și outdoor ce vin în întâmpinarea copiiilor nerăbdători de a-și petrece timpul cu noi în vacanță. Pentru că cei mici pot învăța și deprinde diferite aptitudini indiferent de anotimp, taberele pentru copii preșcolari și școlari organizate vara sau iarna, îi pot bucura cu următoarele:

 

Tabere copii organizate iarna sau vara

Iarna, alaturi de Sun Adventure, copiii pot profita de tabere de schi sau tabere de snowbord sub îndrumarea atentă a instructorilor noștri special calificați.

Vara avem tabere pentru copii axate pe activități outdoor specifice sezonului cum ar fi:

 • Tabere de bicicleta;
 • Tabere drumeție;
 • Tabere adventure;
 • Tabere speologie;
 • Tabere de escaladă;
 • Tabere de înot.

 

Tabere copii și excursii de primăvară și toamnă

Primavara este momentul perfect pentru a începe să descoperim sau să redescoperim natura, de aceea, în aceasta perioadă organizăm tabere pentru copii dedicate excursiilor pe munte sau excursiilor cu bicicleta. Astfel oferim copiilor ocazia să se reobișnuiască cu efortul și mișcarea și să deprindă abilități fizice necesare pentru vara care vine.

Toamna organizăm tabere pentru copii și excursii pentru a ne bucura și profita de peisajul pastelat și a descoperi munții în culori inedite. Totodată, așa avem ocazia să facem mișcare și să ne reînacarcăm cu energie până la venirea iernii.

Taberele de toamnă pe care le organizăm sunt destinate în principiu pentru elevii claselor I-IV pentru că aceștia beneficiază de vacanța de toamnă. Scopul acestor tabere nu este acela de a atinge o performanță sportivă, ci de a se familiariza cu activitățile practice în mediul alpin toamna, dar și de a socializa. Zonele pe care le alegem pentru tabere copii toamna sunt sunt cele din următoarele masive montane: Munții Ciucaș, Munții Bucegi sau Munții Piatra Craiului.

 

Tabere copii cu tematici diverse

Organizăm tabere cu tematici diferite pentru copii, participanții având astfel ocazia de a practica diverse sporturi cum ar fi schi, snowboard, mountain-bike, escaladă, speologie, tir cu arcul, înot, trekking, etc. Aceste activități se adresează oricărui copil care vine în tabără, indiferent de vârsta și nivelul lui de pregătire – poate fi începător sau poate avea experiență. Toate activitățile se desfășoară sub îndrumarea și atentă supraveghere a personalului nostru, instructori calificați și cu experiență în lucru cu copiii.

 

Tabere copii pentru toate vârstele și anotimpurile

 

Ne place ceea ce facem, iubim muntele și dorim să le oferim copiilor șansa să se dezvolte și să dobândească abilități fizice care să îi ajute și să contribuie la creșterea încrederii în ei înșiși. În tot ceea ce facem urmărim realizarea unei atmosfere de prietenie și armonie, bună colaborare cu ceilalți participanți, lucru în echipă, încurajarea și acordarea ajutorului atunci când este necesar.

Prin aceste tabere oferim copiilor, indiferent de vârstă, ocazia să învețe să meargă cu bicicleta, să schieze, să tragă cu arcul, să înoate, să facă escaladări, să exploreze peșteri și multe alte lucruri. Totodata, ei vor știi să se alimenteze și hidrateze corect, astfel încât să aibă resurse de-a lungul activităților, să folosească o hartă, să determine distanțe și diferențe de nivel, să verifice vremea, să se orienteze cu GPS-ul sau cu harta, să își pregătească rucsacul pentru o drumeție, etc.

 

Vezi următoarele tabere pentru copii 

 

Tabere copii – siguranța e pe primul loc

Si, pentru că siguranța este pe primul plan pentru noi, îi vom deprinde cu regulile și noțiunile de siguranță în tot ceea ce vor face, inclusiv regulile care trebuie respectate în ariile naturale protejate. Vor deprinde noțiuni legate de ecologie, păstrarea liniștii, protejarea locurilor explorate, observarea mediului înconjurător și însușirea informațiilor folositoare.

 

Contactează-ne acum pentru informații suplimentare

 

Nu mai ezita! Copilul tău este în siguranță alături de noi, având totodată șansa să practice sport în natură cu instructori calificați și să învețe multe lucruri noi care îi vor fi utile pentru toată viața. Suntem aici să îți răspundem la orice întrebare suplimentară ai avea, telefonic sau pe email. Ne poți suna la numărul 0722 619 099 sau ne poți scrie la adresa de email outdoor@SunAdventure.ro.


Urmatoarele tabere pentru copii


13.12 - 20.12.2020 Solden
Varsta: 7-18 ani
Tematica: ski
Solden
17.12 - 23.12.2020 Predeal
Varsta: 7-17 ani
Tematica: ski
Predeal
03.01 - 10.01.2021 Flachau-Wagrain
Varsta: 7-18 ani
Tematica: ski
Flachau-Wagrain
03.01 - 09.01.2021 Predeal
Varsta: 7-15 ani
Tematica: ski
Predeal
11.01 - 16.01.2021 Predeal
Varsta: 7-13 ani
Tematica: ski
Predeal
17.01 - 23.01.2021 Predeal
Varsta: 4-7 ani
Tematica: ski
Predeal
24.01 - 30.01.2021 Predeal
Varsta: 7-14 ani
Tematica: ski
Predeal
30.01 - 06.02.2021 Saalbach-Hinterglemm
Varsta: 8-18 ani
Tematica: snowboard
Saalbach-Hinterglemm
31.01 - 06.02.2021 Predeal
Varsta: 7-17 ani
Tematica: snowboard
Predeal
08.02 - 14.02.2021 Predeal
Varsta: 7-14
Tematica: ski+snowboard
Predeal
08.02 - 14.02.2021 Predeal
Varsta: 4-7 ani
Tematica: ski
Predeal
15.02 - 21.02.2021 Predeal
Varsta: 7-17 ani
Tematica: ski
Predeal
22.02 - 28.02.2021 Sinaia
Varsta: 6-14 ani
Tematica: snowboard
Sinaia
03.04 - 10.04.2021 Solden
Varsta: 7-18 ani
Tematica: snowboard
Solden
04.04 - 10.04.2021 Sinaia - Valea Dorului
Varsta: 6-17 ani
Tematica: snowboard
Sinaia - Valea Dorului
Facebook Likebox

Tabere copii

Organizăm tabere pentru copii de toate vârstele indiferent de anotimp, în cadrul cărora le oferim posibilitatea de a descoperi natura, de a socializa și de a se distra. Toate jocurile educative și activitățile precum drumetiile, ski, escalada, trekking, tir cu arcul se desfășoară doar sub îndrumarea instructorilor calificați.

Tabere de vară copii

Taberele de vară sunt ideale pentru toți copiii care iubesc să petreacă timpul în natură. Astfel au șansa sa practice diferite activități outdoor, dar și indoor. Indiferent de vârstă și de experiență, fiecare copil se bucură de timpul petrecut alături de noi.

Tabere de iarnă copii – Ski și Snowboard – sezon 2020-2021

O tabără în mediul alpin de ski copii pentru sezon 2020-2021 unde vor putea să învețe să schieze în condiții de siguranță, alături de alți copii și sub îndrumarea instructorilor dedicați. Prin intermediul acestei tabere, copiii vor avea ocazia să îți dezvolte abilitățile fizice și sportive.