Tab re de toamna pentru copii

tabere de toamna

Toamna este anotimpul în care ne putem bucura de culorile pădurilor, de peisaje de neuitat și de temperaturi optime pentru mersul pe munte. De aceea propunem pentru acest anotimp tabere de toamnă cu tematica outdoor (catarat, drumeții, park adventure, jocuri de echipa, culegem ) destinate categoriei de varsta 5-12 ani. Punem în prim plan educația montană raportată la condițiile de afară, estimâm gradul de risc în alegerea și pregatirea turelor de toamnă, punând accentul pe vremea rece ce debutează în acest anotimp.
Scopul taberelor de toamna nu este atingerea unei performanțe sportive, ci acumularea unor informații corecte și familiarizarea cu activitați ce se pot practica în mediul alpin toamna și în condiții de siguranța, socializarea cu ceilalți participanți la tabără, aprecierea mediului înconjurător și cunoașterea zonei unde se desfăsoara tabăra. Avand in vedere ca avem vacantă de toamna doar pentru clasele I-IV, locatiile alese sunt în apropiere de zona noastra, incercam sa nu avem o deplasare prea lunga pentru copii la aceasta varsta. Alegem ca si zone în care să ținem tabere de toamna urmatoarele masive montane: Muntii Bucegi, Muntii Piatra Craiului sau Muntii Ciucaș.
       Pe lânga activitațile cu specific montan organizate în aceste tabere de toamna, vom avea activitați ce pun în valoare și beneficiile anotimpului roditor specific culegerii recoltei. ( sculptam dovleci, facem aranjamente ruginii, foc de tabără, carnaval de toamna, simbolistica toamnei) Organizam tabere de toamna pentru copii la Bran în perioada 27 octombrie – 2 noiembrie 2019. Detalii despre tabara de toamna gasiti aici


Urmatoarele tabere de toamna pentru copii

27.10 - 02.11.2019 Bran-Moeciu
Varsta: 5-12 ani
Tematica: adventure
Bran-Moeciu
Facebook likebox