Tabere de toamna pentru copii

tabara toamna

Toamna este anotimpul in care ne putem bucura de culorile padurilor, de peisaje de neuitat si de temperaturi optime pentru mersul pe munte. De aceea propunem pentru acest anotimp tabere de toamna cu tematica outdoor (catarat, drumetii, park adventure, jocuri de echipa, culegem ) destinate categoriei de varsta 5-12 ani. Punem in prim plan educatia montana raportata la conditiile de afara, estimam gradul de risc la alegerea si pregatirea turelor de toamna, punand accentul pe vremea rece ce debuteaza in acest anotimp.
Scopul taberelor de toamna nu este atingerea unei performante sportive, ci acumularea unor informatii corecte si familiarizarea cu activitati ce se pot practica in mediul alpin toamna si in conditii de siguranta, socializarea cu ceilalti participanti la tabara, aprecierea mediului inconjurator si cunoasterea zonei unde se desfasoara tabara.
Pe langa activitaile cu specific montan organizate in acete tabere de toamna , vom avea activitati ce pun in valoare si beneficiile anotimpului roditor specific culegerii recoltei. ( sculptam dovleci, facem aranjamente ruginii , foc de tabara, carnaval de toamna, simbolistica toamnei)


S-au terminat taberele de toamna pe anul acesta.

Facebook likebox