Tabere vară copii anul 2022 – ocazia ideală pentru a face sport și a petrece timp în natura

Taberele de vară pentru anul 2022 sunt o oportunitate pentru fiecare copil pentru a-și dezvolta anumite abilități, dar și pentru a se distra, socializa și pentru a lega noi prietenii. În cadrul acestor tabere organizate, copiii vor beneficia de o vacanță de vară în care vor vizita locuri pentru relaxare și pentru a realiza activități specifice vârstei.

Află mai multe despre taberele de vară anul 2022 pe care le organizăm, modul de desfășurare, activități și avantaje.

tabere de vara copii

Organizăm tabere de vară în anul 2022 pentru copiii iubitorii de sport și natură, în conditii de maxima siguranta cu tematici diferite care oferă participanților șansa de a practica mountain-bike, escaladă, tir cu arcul, înot, trekking, adventure, drumeții montane li multe alte activități outdoor și indoor.

În oricare din aceste tabere de vară, copiii, indiferent de vârstă și experiență, se vor bucura de timp de calitate petrecut în mijlocul naturii, cunoscând tainele muntelui și dobândind experiențe care le vor fi folositoare întreaga viață.

Tabere vară copii 2022- detalii

Scopul unei tabere de vară, deși aceasta include practicarea mai multor sporturi outdoor, nu este acela de a atinge performanțe sportive, ci de a oferi participanților posibilitatea de a cunoaște natura și mediul înconjurător, dobândind experiențe care le vor fi folositoare întreaga viață. Activitățile outdoor pe care le propunem în taberele de vară pentru copii sunt variate și organizate pe categorii de vârstă și nivel de experiență.

 
 

 

Tabere vară copii – avantaje și beneficii nenumărate

 • Practicarea sporturilor – Toți copiii care vin în taberele de vară organizate de noi in anul 2022 au ocazia să practice diverse sporturi, să capete deprinderi noi sau să își perfecționeze cunoștintele pe care deja le au.
 • Siguranța și instruire de calitate – Personalul care supraveghează copiii veniți în taberele de vara este special instruit în tehnici de prim ajutor. Totodată, are experiența necesară pentru a putea lucra cu toți participanții, știind să își adapteze metoda și stilul în funcție de vârsta și experiența copilului.
 • Timp de calitate în mijlocul naturii și în compania copiilor de aceeasi vârstă – Aceste tabere de vară anul 2021 copii oferă tuturor participanților șansa de a petrece timp de calitate în mijlocul naturii, ocazie cu care vor învăța o mulțime de lucruri noi, fiind în compania copiilor
  apropiați ca vârstă.
 • Deprinderea de cunoștine noi – Urmărim ca taberele de vară să se adreseze oricărui copil care participă, indiferent de vârstă sau de experiența lui în mediul outdoor. Chiar daca el este debutant în cunoașterea tainelor muntelui, îi oferim șansa să învețe tot ce este necesare pentru a înțelege mediul alpin și a se bucura de o experiența împlinită în natură. Vor fi create grupe valorice în funcție de talent și experiență, asftel încât cei aflați la un nivel intermediar sau avansat să descopere informații și trasee noi, iar debutanții să fie initiați în mountain-bike, escaladă, drumetii, orientare, tir cu arul, înot și multe altele.
 • Relaxare, distracție și lecții de viață – Toate activitățile organizate în taberele de vară 2022, copiii, datorită modului în care sunt concepute, garantează tuturor participanților clipe de relaxare și de distracție, dar și asimilarea unor lecții și cunoștințe care le vor fi utile întreaga viață.
 • Autocunoaștere și dezvoltare personală – În taberele de vară 2022 nu ne dorim să obținem performanță în activitățile sportive desfășurate, ci să oferim copiilor șansa să petreacă timp de valoare în mijlocul naturii și ocazia de a își depăși limitele și temerile. Vom fi alături de ei pentru a-i încuraja și ajuta, făcând tot ce este necesar pentru ca ei să se autocunoască și să plece mai îmbogățiți interior.

 

 
 

 

Hai să ne cunoaștem!

Sun Adventure – organizator de tabere de vară pentru copii și de activități pentru adulți

Suntem bucuroși de faptul că ne urmăm pasiunea pentru natură de foarte mult timp, de 19 ani mai exact, ani în care am organizat anual tabere pentru copii atât de vară, cât și de iarnă sau de toamnă, ori excursii și diferite activități pentru adulți.

Suntem o echipă profesionistă și cu experiență în a avea grijă de copii și în a gestiona toate activitățile propuse în funcție de vârsta lor și de experiența pe care o au.

În tot acest timp am reușit să oferim pentru mii de copii amintiri de neuitat în vacanțele lor de vară sau de iarnă.

Aceștia au avut posibilitatea să-și facă noi prieteni și să realizeze activități pe care acasă nu aveau cum să le facă.

Toate taberele pe care le organizăm au diferite tematici în funcție de anotimp, pentru a garanta un program bine pus la punct ce are ca scop distracția, dar și învățarea cu natura și diferite abilități sau noțiuni.

Descoperă și tu care sunt taberele de vară viitoare organizate de noi conform calendarului din această pagină. Organizăm în fiecare an, fără pauză, tabere în diferite zone din țară și în străinătate!

Tabere vară 2022 – ce fel de tabere organizăm în acest an

tabere de vara copii

Sezonul taberelor a început și în acest an chiar din luna iunie. Așadar, dacă îți doresți să îți trimiți copilul într-o tabără de vară în 2022 în condiții de deplină siguranță alături de personal dedicat și calificat, ne poți contacta pentru a afla mai multe detalii, dar și prețurile. Tematica taberelor de vară din acest an sunt: mountainbike, adventure, ski, vizitare pesteri și activități outdoor.

Copiii începând de la vârsta de 4 ani până la vârsta de 18 ani pot să participe la aceste tabere unde cu siguranță nu se vor plictisi datorită activităților numeroase pe care le avem în plan.

Tabere vară copii 2022- detalii

Durata tabără de vară în 2022 este de 7 zile și sunt organizate atât în țară (Borsec, Apuseni, Sinaia, Bran-Moeciu, Azuga, 2 Mai) cât și în străinantate (Slovenia, Austria, Grecia). Bucuria copiilor indiferent de vârstă este aceea de a se distra și a descoperi locuri noi. tabără de vară în 2022 poate fi ocazia ideală pentru ca cel mic să devină mai responsabil și să socializeze alături de alți copii de vârsta lui.


De ce ai alege să îți trimiți copilul în tabere vară organizate de noi

tabere de vara copii

 • Experiența în organizare tabere vară copii – Prima tabără de acest gen am organizat-o în 2002, deci putem spune că am acumulat mai mulți ani de experiență. De-a lungul timpului ne-am lovit cu situații diferite și din fiecare am mai învățat ceva, astfel încât, în prezent, știm exact la ce să ne așteptăm și cum să acționăm, indiferent de împrejurare.
 • Pasiune pentru sport, munte și natură – Sun Adventure s-a nascut din dorința de a transmite copiilor pasiunile pentru sport, munte și natură care ne motivează în tot ceea ce facem. Aceste valori ajută la formarea copiilor de azi ca viitori oameni echilibrați de mâine și le vor da un plus de încredere în sine, amândouă fiind valori utile în frumoasa călătorie a vieții.
 • Taberele de vară pentru copii reprezintă oportunitatea de a petrece timp pe munte – Pentru noi această activitate nu este o afacere, ci ocazia de a petrece cât mai mult timp pe munte și de a transmite tuturor participanților din pasiunile și cunoștințele noastre.
 • Organizăm cursuri cu diverse tematici – În taberele de vară pentru copii organizăm activități outdoor și cursuri cu diferite tematici, cum ar fi mountain-bike – excursii cu bicicleta pe munte, drumeții, alpinism, orientare montană, speologie, înot, rafting, echitatie, tir cu arcul și chiar cursuri de engleză.


 • Noutăți în fiecare an – Încercăm ca în toate aceste tabere de vară pentru copii să aducem în fiecare an locații și tematici noi, totul din dorința de a oferi participanților ocazia de a cunoaște locuri inedite și sporturi la care pot avea acces indiferent de vârstă sau experiență.
 • Oferim distracție și sport – Noi credem că muntele și sportul sunt un mod de viață, oferind posibilitatea de a te distra cu prietenii și de a te menține sănătos și tânăr. Taberele de vară 2022 pentru copii sunt un mediu de unde participanții vin cu povești și amintiri frumoase.
 • Suntem o echipă puternică, tânără și inspirată – Iubim muntele, oamenii și tot ceea ce facem. În prezent putem spune ca suntem o echipa puternica si cu experienta, tanara si inspirata.
 • Siguranța este pe primul loc pentru noi – Instructorii nostri au absolvit cursuri de acordare a primului ajutor, cursuri pe care le actualizează în fiecare an. În plus, toate activitățile din taberele de vară pentru anul 2022 sunt adaptate condiției, experienței și vârstei participanților, pentru noi fiind foarte importante siguranța și prevenirea accidentelor.

tabere de vara copii

Tabere vară copii – sporturi în natură

Participanții la taberele de vară organizate de noi au ocazia să practice mountain-bike, escaladă, speologie, tir cu arcul, înot, trekking, adventure, drumetii montane si multe altele. Aceste activități se adresează oricărui copil care vine în tabără, indiferent de vârstă și experiența lui. Copiii pot fi începători în tainele muntelui sau pot avea o vastă experiență – oricum ar fi, ei vor pleca din taberele de vară îmbogățiți cu informații noi, valoroase.

Vezi ce spun participanții aici.

Tabere vară copii – ocazia de a învăța mai multe despre munte și despre tine însuți

Așa cum deja am menționat, nu organizăm taberele de vară 2022 pentru performanțe sportive, ci pentru experiențe valoroase în natură. Astfel, participanții au ocazia ca în cadrul acestor activități sportive outdoor să învețe tainele orientării cu harta sau cu GPS-ul, secretele muntelui, noțiuni de ecologie și protecție a mediului înconjurător, tehnici de supraviețuire care să le permită să se descurce în situații limită, cunoașterea zonei unde se desfășoară activitatea, aprecierea mediului înconjurător și multe alte lucruri utile, atât pe munte cât și în viață. În plus, ei vor avea ocazia să se autocunoască și să își dezvolte încrederea în sine.

 

 
 

 

Tabere vară copii 2022 – ocazia de a socializa, învăța și distra

Organizăm tabere de vară pentru copii în locații fascinante cum ar fi Munții Apuseni, Munții Retezat, Munții Bucegi, Munții Piatra Craiului, Munții Baiului, Parcul Național Buila Vânturarița, Munții Macin, Depresiunea Borsec, Rezervația Pădurea Hagieni – Limanu, satele tradiționale săsești din Transilvania (Viscri, Crit, Mesendorf, etc) și în țări straine cum ar fi Grecia, Slovenia sau Austria.

Tabere de vară 2022 în România – orașele în care putem organiza tabere pentru copii

Cauți o echipă cu experiență și specializată în organizarea de tabere de vară pentru copii în anul 2022, în România? Sun Adventure îți oferă posibilitatea de a-ți înscrie copiii în cadrul diferitelor tabere indiferent de anotimp, atât la mare, cât și la munte. Descoperă care sunt beneficiile pe care ți le putem oferi, indiferent de orașul din țară în care te afli.

tabere de vara copii

Tabere de vară 2022 Iași

Organizăm tabere de vară pentru anul 2022, pentru județul Iași, la care pot participa toți copiii care doresc să petreacă o vacanță de neuitat alături de noi și de alți copii de vârsta lor. Ne dorim ca toți participanții să petreacă timp de calitate în natură pentru a se relaxa și a se distra prin intermediul activităților pe care le desfășurăm în cadrul taberelor de vară pentru copii.

Tabără de vară Alba Iulia

Pentru cei care se află în Alba Iulia și sunt în căutare de tabere de vară cât mai complexe și distractive, trebuie să știe că organizăm anual tabere chiar în munții Apuseni. Însă pentru cei care doresc să viziteze și alte locuri din România, pot descoperi și alte locații în care copiii se pot distra, fiind în siguranță pe toată perioada cazării.

Tabere de vară Brașov

Taberele de vară din Brașov și din locuri apropiate precum Sinaia sau Moieciu au adunat anual sute de copii care s-au distrat alături de noi și au dorit să revină și pentru alte destinații de vacanță din cadrul excursiilor pe care le organizăm. Dacă sunteți din Brașov și aveți nevoie de o tabără de vară pentru copii, cu activități diferite, puteți urmări calendarul nostru cu următoarele destinații.

Tabere de vară Baia Mare

Oferim posibilitatea tuturor celor care se află în Baia Mare și doresc să își înscrie copiii pentru tabere de vară într-un mediu organizat, cele mai bune condiții pentru ca aceștia să se învețe cu natura și să deprindă cunoștințe noi. Se pot urmări cu ușurință viitoarele tabere și locațiile unde vor avea lor în țară. Organizăm tabere de vară în special în Moieciu, Sinaia sau Apuseni.

Tabere de vară București

Cei care sunt în căutare de tabere de vară cu plecare din București se pot bucura de numeroase beneficii pe care le oferim, pe lângă destinațiile variate pe care le pot alege. Se pot înscrie mai mulți copii în grupurile cu care călătorim în fiecare an atât la mare, cât și la munte. În cadrul acestor tabere se pot realiza diferite activități pentru copii, indiferent de vârsta lor.

Tabere de vară Cluj

Dacă locuiți în Cluj și doriți ca cei mici să petreacă vara într-un mod cât mai distractiv și benefic pentru educația lor, îi puteți înscrie în cadrul taberelor de vară pe care le planificăm în fiecare an. Ne dorim ca toți copiii să aibă parte de experiențe unice și să-și facă noi prieteni cu care să socializeze pe toată perioada petrecută împreună și nu numai.

Tabără de vară Năvodari

Sunteți în căutarea unui organizator de tabere de vară pentru copii la Năvodari? Chiar dacă sunteți dintr-un oraș din apropierea Mării Negre, din capitala sau din orice alt oraș, puteți înscrie copiii pentru a participa în tabere la mare sau la munte. Garantăm distracție, voie bună, multă socializare și faptul că cei mici se vor întoarce mai relaxați și fericiți acasă.

Tabără de vară Oradea

Taberele de vară pentru cei care locuiesc în Oradea sunt organizate pentru a participa copiii de orice vârstă. Călătorim în unele dintre cele mai frumoase locuri din țară atât la munte, cât și la mare, unde realizăm activități distractive, educative și sportive. Ne dorim să oferim de fiecare dată o experiență unică fiecărui copil.

Tabără de vară Satu Mare

Taberele de vară pentru cei care locuiesc în Satu Mare vin cu numeroase avantaje și beneficii de care copiii se pot bucura pe parcursul perioadei petrecute alături de noi. Dacă cei mici sunt interesați să practice sporturi pe care nu au ocazia sa le încerce atunci când sunt acasă, acum este momentul să facă ceea ce și-au dorit de mult timp.

Tabără de vară Timișoara

În cadrul unei tabere de vară în apropierea orașului Timișoara sau în țară, copiii au șansa să petreacă timp prețios în natură și astfel își pot depăși temerile pe care le au zi de zi acasă ori la școală. Pe lângă faptul că au parte de relaxare, cei mici se pot bucura de activități diverse precum și de practicarea de sporturi de sezon.

 

 
 

 

Tabere de vară internaționale – oferim experiențe memorabile pentru taberele în afara țării

Dacă dorești să găsești un organizator de tabere de vară internaționale, Sun Adventure îți pune la dispoziție un calendar cu tabere realizate exclusiv în afara țării. Cel mai des planificăm aceste călătorii pentru copiii în Austria, Grecia sau Croația.

Tabără de vară Grecia

Ce poate fi mai frumos decât o vacanță de vară petrecută pe o plajă cu peisaje frumoase? Copiii își doresc în general să petreacă timpul la mare, astfel anual dispunem de o perioadă în care mergem în tabere de vară în Grecia, acolo unde distracția și voia bună nu lipsesc.

Tabere de vară pentru copii, indiferent de vârstă

tabere de vara copii

Indiferent de vârsta copiilor, organizăm tabără de vară în 2022 în care știm cum să îmbinăm utilul cu plăcutul. Copiii vor fi mereu în siguranță și se vor bucura de activitățile pe care le-am pregătit.

Avem experiență în pregătirea de planuri de activități pentru tabere astfel încât să acopere toate zilele petrecute cu copiii în natură. Aceștia nu se vor plictisi deloc și își vor dori să meargă și anul viitor într-o tabără de vară alături de noi.

tabere de vara copii

Tabere vară preșcolari 4-7 ani

Putem să organizăm tabără de vară în 2022 pentru copii începând de la 4 ani. Taberele sunt special organizate pentru copiii până la vârsta de 7 ani, tocmai pentru că diferențele de vârstă să nu fie foarte mari. Alături de echipa noastră copiii sunt în siguranță chiar și la o vârstă așa de mică și se vor bucura de natură și de aerul de munte.

Este posibil ca la această vârstă copiii să nu aibă suficient contact cu natura, tabără de vară în 2021 fiind o oportunitate pentru ei. Pentru că vor fi puși în situația de a se descurca în lipsa părinților, noi îi vom ajuta și îi vom sprijini să capete încredere în propria persoană și să își dezvolte personalitatea.

Atmosfera pentru tabără de vară în 2022 este una plăcută, prietenoasă și de maximă siguranță. Desfășurăm doar activități supravegheate departe de medii care să fie dăunătoare. Este necesar ca un copil de vârstă mică să își descopere noi aptitudini și să își dezvolte o condiție fizică.

Tabere vară 2022 copii până la 18 ani

Indiferent dacă este vorba despre drumeții, mountainbike sau diferite activități precum tir cu arcul, jocuri de echipă, ateliere de creație etc, copiii de până la 18 ani pot să meargă la tabără de vară în 2022 organizate de noi.

În prețul pachetului sunt incluse atât transportul, cazarea, mesele (3 mese pe zi) cât și toate activitățile pe care le coordonăm.

8-12 ani – Tabere Outdoor și Tabăra pe bicicletă “Cutreierând satele Branene și munții Piatra Craiului pe două roți”.

12 -14 ani – Tabere Outdoor și Tabăra cu bicicleta la bisericile fortificate din Transilvania – “Istorie pe două roți”.

14- 18 ani – Tabăra Slovenia Austria: bike, ski & road trip; Tabăra Retezat 2021 “Forever”; Tabără de bicicleta și înot în Sithonia – Pe două roți în Grecia

 

 
 

 

Tabere de vară organizate în 2022 – află cum se pot distra copiii alături de noi

tabere de vara copii 2021
Ne dorim să oferim o experiență plăcută pe parcursul fiecărei tabere de vară pe care o organizăm în anul 2021, bazându-ne pe experiența anilor precedenți. Oferim numeroase oportunități de dezvoltare personală și de învățare care ajută orice copil în viața de viitor adolescent sau adult. Cele mai importante avantaje sunt chiar cele oferite de activitățile recreative și educative pe care le desfășurăm.

Tabere de vară pentru tineri

Toți copiii care vin să se distreze alături de noi și de ceilalți copii de vârsta lor se pot bucura de o atmosferă pe care orice copil și-o dorește atunci când se gândește la o vacanță de vară. Taberele de vară pentru tineri sunt destinate tuturor copiilor mai mici sau mai mari care își doresc o altfel de vacanță.

Tabere de vară 2022 pentru adolescenți

Taberele de vară pentru anul 2021 pentru adolescenți au ca scop socializarea și realizarea de activități precum călărit, înot, drumeții, excursii cu bicicleta, tir cu arcul, echitație și multe altele. Astfel, indiferent de ceea ce le place să facă mai mult, adolescenții au acces la distracție și voie bună.

Tabere de vară elevi

În timpul vacanței de vară elevii se pot plictisi și de aceea au nevoie de o vacanță de neuitat pe care să o povestească atunci când începe școala. Taberele de vară pentru elevi au ca scop atât distracția, cât și relaxarea și autocunoașterea.

Tabere de vară Baia Mare

Oferim posibilitatea tuturor celor care se află în Baia Mare și doresc să își înscrie copiii pentru tabere de vară într-un mediu organizat, cele mai bune condiții pentru ca aceștia să se învețe cu natura și să deprindă cunoștințe noi. Se pot urmări cu ușurință viitoarele tabere și locațiile unde vor avea lor în țară. Organizăm tabere de vară în special în Moieciu, Sinaia sau Apuseni.

Tabără de vară grădiniță

Copiii de grădiniță au multă energie pe care trebuie să și-o consume într-un mod cât mai eficient. Din acest motiv, ne dorim să oferim experiențe plăcute și pentru cei mici, planificând anual tabere de vară pentru grădiniță.

Tabără copii 7 ani

Taberele pentru copiii de 7 ani sunt tematice în funcție de destinația pe care o alegem pentru a ne petrece momente frumoase împreună. Suntem iubitori ai naturii și suntem pasionați de munte și de sport, astfel și cei mici vor deveni atrași tot mai mult de frumusețile peisajelor.

Activități tabere de vară

Activitățile din cadrul taberelor de vară sunt descrise pentru fiecare tabără în parte, însă trebuie să știți că cel mic poate să învețe să meargă pe bicicletă, să se orienteze în munți, să facă echitație și multe alte activități care nu îl vor plictisi deloc.

Tabără de vară sporturi

În cadrul taberelor de vară, sporturile efectuate au ca scop să pună în mișcare copiii pentru un stil de viață cât mai sănătos, dar și să îi ajute să se dezvolte armonios, să socializeze cu ceilalți copii de vârsta lor.

Tabere de vară animale

Taberele de vară la munte sunt o modalitate excelentă prin care copiii de orice vârstă pot vedea animale sălbatice sau domestice. Aceștia vor aprecia și mai mult natura și tot ce îi înconjoară, dar vor avea parte și de experiențe unice.

Tabără de vară echitație

Dacă vrei ca cel mic să învețe să călărească, în programul nostru de tabere de vară oferim și posibilitatea de a face echitație. Acest lucru se realizează sub atenta supraveghere a noastră și a instructorilor de echitație.

Tabere de vară la munte

Tabere de vară la munte

Cele mai frumoase și relaxante tabere la munte sunt cele în care copii merg pe munte în excursii pe jos sau cu bicicleta și se bucură de natura care îi înconjoară. Am efectuat multe tabere la munte de-a lungul anilor. Am mers, de exemplu, în Tabăra de drumeție și explorat în 2020 pe traseul Babele, Sfinxul, Crucea Caraiman, Piatra Arsă, Mălăiești, cu cazare în Sinaia, alături de copii cu vârste cuprinse între 7-17 ani.

Tabere de vara Moieciu

Tabere de vară la Moeciu

O altă tabără realizată chiar în acest an, în primăvară a avut loc la Moeciu, denumită și Tabăra Outdoor și MTB la Moeciu. Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani au avut ocazia astfel să se familiarizeze cu mediul alpin. Descoperă și tu care sunt următoarele tabere la munte pe care le realizăm și care sunt locurile unde vom merge împreună.

Tabere de vară 2022 la mare

Tabere de vară 2022 la mare

Taberele de vară petrecute la mare reprezintă de cele mai multe ori bucuria copiilor care își doresc să se joace și să facă baie în mare. Am organizat numeroase tabere la mare de-a lungul anilor, iar dacă și tu îți dorești ca cel mic să călătorească cu noi în acest an la mare, poți să vezi care sunt destinațiile și perioada pentru acest lucru.

Tabere de vară la mare

Taberele de vară la mare sunt potrivite pentru copiii care doresc să se bucure de mare și și să se joace în nisipul de la malul mării. Trebuie să știi că astfel de experiențe sunt atent supravegheate de către echipa noastră, astfel ca cel mic să se bucure de timpul petrecut împreună cu ceilalți copii.

Am organizat cu drag Tabăra de Yachting la mare atât în anul 2017, cât și în anul 2018 pentru copiii cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani. Aceștia au avut ocazia să descopere Marea Neagră la bordul unei ambarcațiuni în cele 6 zile în care s-au bucurat de mare, soare și plajă.
Vezi care sunt următoarele tabere de vară pe care le organizăm la mare în acest an.

Prețuri tabere de vară

În cazul în care te interesează o anumită tabără de vară, poți afla prețul în detaliile despre activitățile și perioada de desfășurare a taberei. Pachetele oferite includ cazare, mâncare, plimbări, activități și distracție.

Nu ezita să ne contactezi pentru lămuriri suplimentare

Îți dorești să trimiți copilul într-o  tabără de vară în 2022 anul acesta? Îți garantăm faptul că distracția și voia bună nu vor lipsi, pe lângă faptul că peisajele montane și aerul curat îi va schimba starea de spirit.

Cu siguranță că mai ai și alte întrebări legate de tabără de vară în 2022 copii, așa că te rugăm să nu eziți să ne suni chiar acum la telefon 0722 619 099. Dacă preferi să ne scrii, adresa noastră de email este outdoor@SunAdventure.ro. Unul dintre noi îți va răspunde în cel mai scurt timp.

 

 
 

 

Alege de mai jos tabăra de vară pentru copilul tău


Urmatoarele tabere de vara pentru copii


Rezervati-va acum locul!

  Numele (necesar)

  Adresa email (necesara)

  Telefon mobil (necesar)

  Facebook Likebox Urmariti-ne pe Google+

  Tabere copii

  Organizăm tabere pentru copii de toate vârstele indiferent de anotimp, în cadrul cărora le oferim posibilitatea de a descoperi natura, de a socializa și de a se distra. Toate jocurile educative și activitățile precum drumetiile, ski, escalada, trekking, tir cu arcul se desfășoară doar sub îndrumarea instructorilor calificați.

  Tabere de vară copii

  Taberele de vară sunt ideale pentru toți copiii care iubesc să petreacă timpul în natură. Astfel au șansa sa practice diferite activități outdoor, dar și indoor. Indiferent de vârstă și de experiență, fiecare copil se bucură de timpul petrecut alături de noi.

  Tabere de iarnă copii – Ski și Snowboard – sezon 2020-2021

  O tabără în mediul alpin de ski copii pentru sezon 2020-2021 unde vor putea să învețe să schieze în condiții de siguranță, alături de alți copii și sub îndrumarea instructorilor dedicați. Prin intermediul acestei tabere, copiii vor avea ocazia să îți dezvolte abilitățile fizice și sportive.