Tabere de vara copii 2019

Sun Adventure organizeaza tabere de vara copii pentru toti iubitorii de sport si natura.

Taberele de vara au tematici diferite astfel incat, participantii au posibilitatea de a practica diverse sporturi : mountain-bike s, escalada, speologie, tir cu arcul, inot, trekking,adventure, drumetie montana, etc

Se adreseaza oricarui copil ce vine in tabara , indiferent de varsta si experienta lui in mediul outdoor (poate fi incepator in tainele muntelui sau poate avea o vasta experienta).

Scopul taberelor nu este atingerea unei performante sportive, ci acumularea unor informatii corecte si familiarizarea cu activitati ce se pot practica in mediul alpin intr-o atmosfera deosebita si in conditii de siguranta, socializarea cu ceilalti participanti la tabara, aprecierea mediului inconjurator si cunoasterea zonei unde se desfasoara tabara.

Vor fi create grupe valorice in functie de talent si experienta, astfel cei ce au mai participat vor descoperi noi informatii si trasee, iar cei incepatori vor fi initiati in mountainbike/ escalada/drumetii/orientare/arc/inot (in functie de tabara aleasa)

In anul 2019 vom avea tabere de vara copii in locatii precum: Muntii Apuseni, Muntii Retezat, Muntii Bucegi, Muntii Piatra Craiului, Muntii Baiului, Parcul National Buila Vanturarita, Muntii Macin, Depresiunea Borsec, Rezervatia Padurea Hagieni- Limanu, satele traditionale sasesti din Transilvania (Viscri, Crit, Mesendorf,… etc) si Grecia (Sithonia), Slovenia si Austria

Taberele din aceasta vara  2019 sunt gandite pe nivele de experienta. E bine sa incepeti prima data cu taberele de Outdoor 1 si 2. Urmatoarea etapa ar fi taberele din  Buila Vanturarita si Apuseni, iar ultima etapa ar fi Retezat unde e nevoie de mai multa experienta din partea copiilor.
In taberele de bicicleta e bine sa veniti in sezonul de vara 2019 la Azuga si Bran, iar apoi sa treceti la urmatoarea etapa in taberele din Borsec si Viscri.
Taberele din Slovenia, Austria si Grecia sunt pentru cei foarte pasionati de aventura si road trip. Aici vom combina foarte multe sporturi cu aventura.

In fiecare tabara copiii vor avea un echipament recomandat de catre noi conform specificului acesteia.
In pretul din taberelor sunt incluse toate costurile:(transport din Bucuresti si inapoi, cazarea, 3 mese/zi + gustari,  instructori experimentati,  activitati, supraveghere, premii)

Inscrierile in tabere de vara copii se fac pe e-mail: outdoor@sunadventure.ro

tabere de vara copii

tabere de vara copii Sun Adventure 2019


Urmatoarele tabere de vara pentru copii


Rezervati-va acum locul!

Numele (necesar)

Adresa email (necesara)

Telefon mobil (necesar)

Facebook Likebox Urmariti-ne pe Google+