Tabere vară copii anul 2021 – ocazia ideală pentru a face sport și a cunoaște natura

Taberele de vară pentru anul 2021 🧒sunt o oportunitate pentru fiecare copil 🎈pentru a-și dezvolta anumite abilități, dar și pentru a se distra, socializa și pentru a lega noi prietenii. În cadrul acestor tabere organizate, copiii vor beneficia de o vacanță de vară în care vor vizita locuri pentru relaxare și pentru a realiza activități specifice vârstei. Află mai multe despre taberele de vară anul 2021 🎏 pe care le organizăm, modul de desfășurare, activități și avantaje. ⛰️

Organizăm tabere de vară in anul 2021 🎈 pentru copiii iubitorii de sport și natură 🎏 , in conditii de maxima siguranta cu tematici diferite care oferă participanților șansa de a practica mountain-bike, escaladă, tir cu arcul, înot, trekking, adventure, drumeții montane li multe alte activități outdoor și indoor. În oricare din aceste tabere de vară, copiii, indiferent de vârstă și experiență, se vor bucura de timp de calitate petrecut în mijlocul naturii, cunoscând tainele muntelui și dobândind experiențe care le vor fi folositoare întreaga viață.

tabere de vara copii

 

Tabere vară copii 🧒🏻 – avantaje și beneficii nenumărate ⛰️

 

 • Practicarea sporturilor – Toți copiii care vin în taberele de vară organizate de noi in anul 2021 au ocazia să practice diverse sporturi, 🎈 să capete deprinderi noi sau să își perfecționeze cunoștintele pe care deja le au.
 • Siguranța și instruire de calitate – Personalul care supraveghează copiii veniți în taberele de vara este special instruit în tehnici de prim ajutor. Totodată, are experiența necesară pentru a putea lucra cu toți participanții, știind să își adapteze metoda și stilul în funcție de vârsta și experiența copilului.
 • Timp de calitate în mijlocul naturii și în compania copiilor de aceeasi vârstă – Aceste tabere de vară  anul 2021 copii oferă tuturor participanților șansa de a petrece timp de calitate în mijlocul naturii, ocazie cu care vor învăța o mulțime de lucruri noi, fiind în compania copiilor apropiați ca vârstă.
 • Deprinderea de cunoștine noi – 🧒🏻Urmărim ca taberele de vară să se adreseze oricărui copil care participă, indiferent de vârstă sau de experiența lui în mediul outdoor. Chiar daca el este debutant în cunoașterea tainelor muntelui, îi oferim șansa să învețe tot ce este necesare pentru a înțelege mediul alpin și a se bucura de o experiența împlinită în natură. 🎈Vor fi create grupe valorice în funcție de talent și experiență, asftel încât cei aflați la un nivel intermediar sau avansat să descopere informații și trasee noi, iar debutanții să fie initiați în mountain-bike, escaladă, drumetii, orientare, tir cu arul, înot și multe altele.
 • Relaxare, distracție și lecții de viață – Toate activitățile organizate în taberele de vară 2021, copiii 🎈, datorită modului în care sunt concepute, garantează tuturor participanților clipe de relaxare și de distracție, dar și asimilarea unor lecții și cunoștințe care le vor fi utile întreaga viață.
 • Autocunoaștere și dezvoltare personală – În taberele de vară 2021 nu ne dorim să obținem performanță în activitățile sportive desfășurate, ci să oferim copiilor 🧒🏻 șansa să petreacă timp de valoare în mijlocul naturii și ocazia de a își depăși limitele și temerile. Vom fi alături de ei pentru a-i încuraja și ajuta, făcând tot ce este necesar pentru ca ei să se autocunoască și să plece mai îmbogățiți interior.

 

Vezi următoarele tabere de vară copii

 

De ce ai alege să îți trimiți copilul 🧒🏻 în tabere vară organizate de noi

 

 • Experiența în organizare tabere vară copii 🎈Prima tabără de acest gen am organizat-o în 2002, deci putem spune că am acumulat mai mulți ani de experiență. De-a lungul timpului ne-am lovit cu situații diferite și din fiecare am mai învățat ceva, astfel încât, în prezent, știm exact la ce să ne așteptăm și cum să acționăm, indiferent de împrejurare.
 • Pasiune pentru sport, munte ⛰️ și natură – Sun Adventure s-a nascut din dorința de a transmite copiilor pasiunile pentru sport, munte și natură care ne motivează în tot ceea ce facem. Aceste valori ajută la formarea copiilor de azi ca viitori oameni echilibrați de mâine și le vor da un plus de încredere în sine, amândouă fiind valori utile în frumoasa călătorie a vieții.🧑
 • Taberele de vară pentru copii reprezintă oportunitatea de a petrece timp pe munte ⛰️ – Pentru noi această activitate nu este o afacere, ci ocazia de a petrece cât mai mult timp pe munte și de a transmite tuturor participanților din pasiunile și cunoștințele noastre.
 • Organizăm cursuri cu diverse tematici🧑 În taberele de vară pentru copii organizăm activități outdoor și cursuri cu diferite tematici, cum ar fi mountain-bike – excursii cu bicicleta pe munte ⛰️, drumeții, alpinism, orientare montană, speologie, înot, rafting, echitatie, tir cu arcul și chiar cursuri de engleză.
 • Noutăți în fiecare an🎈 Încercăm ca în toate aceste tabere de vară pentru copii să aducem în fiecare an locații și tematici noi, totul din dorința de a oferi participanților ocazia de a cunoaște locuri inedite și sporturi la care pot avea acces indiferent de vârstă sau experiență.
 • Oferim distracție și sport – Noi credem că muntele ⛰️și sportul sunt un mod de viață, oferind posibilitatea de a te distra cu prietenii și de a te menține sănătos și tânăr. Taberele de vară 2021 pentru copii sunt un mediu de unde participanții vin cu povești și amintiri frumoase.
 • Suntem o echipă puternică, tânără și inspirată – Iubim muntele ⛰️, oamenii și tot ceea ce facem. 🎈 În prezent putem spune ca suntem o echipa puternica si cu experienta, tanara si inspirata.🧑
 • Siguranța este pe primul loc pentru noi – Instructorii nostri au absolvit cursuri de acordare a primului ajutor, cursuri pe care le actualizează în fiecare an. În plus, toate activitățile din taberele de vară pentru anul 2021 sunt adaptate condiției, experienței și vârstei participanților, pentru noi fiind foarte importante siguranța și prevenirea accidentelor.

 

Tabere vară 2021 – ce fel de tabere organizăm în acest an 🧑

 

Sezonul taberelor a început și în acest an chiar din luna iunie. Așadar, dacă îți doresți să îți trimiți copilul într-o tabără de vară în 2021 în condiții de deplină siguranță alături de personal dedicat și calificat, ne poți contacta pentru a afla mai multe detalii, dar și prețurile. Tematica taberelor de vară din acest an sunt: mountainbike, adventure⛰️, ski ⛷️, vizitare pesteri și activități outdoor. Copiii începând de la vârsta de 4 ani până la vârsta de 18 ani pot să participe la aceste tabere unde cu siguranță nu se vor plictisi datorită activităților numeroase pe care le avem în plan.

Durata tabără de vară în 2021 este de 7 zile și sunt organizate atât în țară (Borsec, Apuseni, Sinaia, Bran-Moieciu, Azuga, 2 Mai) cât și în străinantate (Slovenia, Austria, Grecia). Bucuria copiilor indiferent de vârstă este aceea de a se distra și a descoperi locuri noi. tabără de vară în 2021 poate fi ocazia ideală pentru ca cel mic să devină mai responsabil și să socializeze alături de alți copii de vârsta lui.

 

Tabere vară copii 2021- detalii ⛰️ 

 

Scopul unei tabere de vară, deși aceasta include practicarea mai multor sporturi outdoor, nu este acela de a atinge performanțe sportive, ci de a oferi participanților posibilitatea de a cunoaște natura și mediul înconjurător, dobândind experiențe care le vor fi folositoare întreaga viață. Activitățile outdoor pe care le propunem în taberele de vară pentru copii sunt variate și organizate pe categorii de vârstă și nivel de experiență.

 

Tabere vară copii – sporturi în natură 👩

Participanții la taberele de vară organizate de noi au ocazia să practice mountain-bike, escaladă, speologie, tir cu arcul, înot, trekking, adventure, drumetii montane si multe altele. Aceste activități se adresează oricărui copil care vine în tabără, indiferent de vârstă și experiența lui. Copiii pot fi începători în tainele muntelui sau pot avea o vastă experiență – oricum ar fi, ei vor pleca din taberele de vară îmbogățiți cu informații noi, valoroase.

 

Tabere vară copii – ocazia de a învăța mai multe despre munte și despre tine însuți 🧸

Așa cum deja am menționat, nu organizăm taberele de vară 2021 🌊pentru performanțe sportive, ci pentru experiențe valoroase în natură. Astfel, participanții au ocazia ca în cadrul acestor activități sportive outdoor să învețe tainele orientării cu harta sau cu GPS-ul, secretele muntelui, noțiuni de ecologie și protecție a mediului înconjurător, tehnici de supraviețuire care să le permită să se descurce în situații limită, cunoașterea zonei unde se desfășoară activitatea, aprecierea mediului înconjurător și multe alte lucruri utile, atât pe munte cât și în viață. În plus, ei vor avea ocazia să se autocunoască și ă își dezvolte încrederea în sine.

 

Vezi următoarele tabere de vară copii

 

Tabere vară copii 2021 – ocazia de a socializa, învăța și distra 👩

Organizăm tabere de vară pentru copii în locații fascinante cum ar fi Munții Apuseni, Munții Retezat, Munții Bucegi, Munții Piatra Craiului, Munții Baiului, Parcul Național Buila Vânturarița, Munții Macin, Depresiunea Borsec, Rezervația Pădurea Hagieni – Limanu, satele tradiționale săsești din Transilvania (Viscri, Crit, Mesendorf, etc) și în țări straine cum ar fi Grecia, Slovenia sau Austria.

 

Tabere de vară pentru copii, indiferent de vârstă ⛰️

 

Indiferent de vârsta copiilor, organizăm tabără de vară în 2021 în 🚲 care știm cum să îmbinăm utilul cu plăcutul. Copiii vor fi mereu în siguranță și se vor bucura de activitățile pe care le-am pregătit. Avem experiență în pregătirea de planuri de activități pentru tabere astfel încât să acopere toate zilele petrecute cu copiii în natură. Aceștia nu se vor plictisi deloc și își vor dori să meargă și anul viitor într-o tabără de vară alături de noi.

Tabere vară preșcolari 4-7 ani

Putem să organizăm tabără de vară în 2021 🥤 pentru copii începând de la 4 ani. Taberele sunt special organizate pentru copiii până la vârsta de 7 ani, tocmai pentru că diferențele de vârstă să nu fie foarte mari. Alături de echipa noastră copiii sunt în siguranță chiar și la o vârstă așa de mică și se vor bucura de natură și de aerul de munte ⛰️.

Este posibil ca la această vârstă copiii să nu aibă suficient contact cu natura, tabără de vară în 2021 🥤 fiind o oportunitate pentru ei. Pentru că vor fi puși în situația de a se descurca în lipsa părinților, noi îi vom ajuta și îi vom sprijini să capete încredere în propria persoană și să își dezvolte personalitatea.

Atmosfera pentru tabără de vară în 2021 este una plăcută, prietenoasă și de maximă siguranță. Desfășurăm doar activități supravegheate departe de medii care să fie dăunătoare. Este necesar ca un copil de vârstă mică să își descopere noi aptitudini și să își dezvolte o condiție fizică.

Tabere vară 2021 copii până la 18 ani 🚲

Indiferent dacă este vorba despre drumeții, mountainbike sau diferite activități precum tir cu arcul, jocuri de echipă, ateliere de creație etc, copiii de până la 18 ani pot să meargă la tabără de vară în 2021 👩organizate de noi. În prețul pachetului sunt incluse atât transportul, cazarea, mesele (3 mese pe zi) cât și toate activitățile pe care le coordonăm.

8-12 ani – Tabere Outdoor și Tabăra pe bicicletă 🚲 “Cutreierând satele Branene și munții Piatra Craiului pe două roți”.

12 -14 ani – Tabere Outdoor și Tabăra cu bicicleta la bisericile fortificate din Transilvania – “Istorie pe două roți”.

14- 18 ani – Tabăra Slovenia Austria: bike, ski & road trip; Tabăra Retezat 2021 “Forever”; Tabără de bicicleta și înot 🌊 în Sithonia – Pe două roți în Grecia

 

Nu ezita să ne contactezi pentru lămuriri suplimentare

 

Îți dorești să trimiți copilul într-o  tabără de vară în 2021 anul acesta? 🧒 Îți garantăm faptul că distracția și voia bună nu vor lipsi, pe lângă faptul că peisajele montane și aerul curat îi va schimba starea de spirit.

Cu siguranță că mai ai și alte întrebări legate de tabără de vară în 2021 copii, așa că te rugăm să nu eziți să ne suni chiar acum la telefon 0722 619 099. Dacă preferi să ne scrii, adresa noastră de email este outdoor@SunAdventure.ro. Unul dintre noi îți va răspunde în cel mai scurt timp.Urmatoarele tabere de vara pentru copii


18.04 - 24.04.2021 Bran
Varsta: 7-18 ani
Tematica: adventure
Bran
26.06 - 03.07.2021 Sithonia
Varsta: 8-17 ani
Tematica: adventure
Sithonia
04.07 - 10.07.2021 Borsec
Varsta: 8-17 ani
Tematica: mountainbike
Borsec
12.07 - 18.07.2021 Apuseni
Varsta: 9-17 ani
Tematica: pesteri
Apuseni
18.07 - 24.08.2021 Biertan
Varsta: 9-17 ani
Tematica: mountainbike
Biertan
25.07 - 31.07.2021 Bran-Moeciu
Varsta: 7-16 ani
Tematica: adventure
Bran-Moeciu
01.08 - 07.08.2021 Retezat
Varsta: 11-18 ani
Tematica: outdoor
Retezat
08.08 - 14.08.2021 Bran-Moeciu
Varsta: 7-17 ani
Tematica: mountainbike
Bran-Moeciu
28.08 - 04.09.2021 Sithonia-Grecia
Varsta: 9-18 ani
Tematica: mountainbike
Sithonia-Grecia
05.09 - 11.09.2021 2 Mai
Varsta: 7-17 ani
Tematica: adventure
2 Mai

Rezervati-va acum locul!

  Numele (necesar)

  Adresa email (necesara)

  Telefon mobil (necesar)

  Facebook Likebox Urmariti-ne pe Google+

  Tabere copii

  Organizăm tabere pentru copii de toate vârstele indiferent de anotimp, în cadrul cărora le oferim posibilitatea de a descoperi natura, de a socializa și de a se distra. Toate jocurile educative și activitățile precum drumetiile, ski, escalada, trekking, tir cu arcul se desfășoară doar sub îndrumarea instructorilor calificați.

  Tabere de vară copii

  Taberele de vară sunt ideale pentru toți copiii care iubesc să petreacă timpul în natură. Astfel au șansa sa practice diferite activități outdoor, dar și indoor. Indiferent de vârstă și de experiență, fiecare copil se bucură de timpul petrecut alături de noi.

  Tabere de iarnă copii – Ski și Snowboard – sezon 2020-2021

  O tabără în mediul alpin de ski copii pentru sezon 2020-2021 unde vor putea să învețe să schieze în condiții de siguranță, alături de alți copii și sub îndrumarea instructorilor dedicați. Prin intermediul acestei tabere, copiii vor avea ocazia să îți dezvolte abilitățile fizice și sportive.