Tabere de vara copii 2019

Sun Adventure organizează tabere de vara copii pentru toti iubitorii de sport și natură.

Taberele de vara au tematici diferite astfel încat, participanții au posibilitatea de a practica diverse sporturi : mountain-bike, escaladă, speologie, tir cu arcul, înot, trekking,adventure, drumeție montană, etc

Se adreseaza oricarui copil ce vine în tabără , indiferent de varstă si experienta lui in mediul outdoor (poate fi incepator in tainele muntelui sau poate avea o vasta experienta).

Scopul taberelor nu este atingerea unei performante sportive, ci acumularea unor informatii corecte si familiarizarea cu activitati ce se pot practica in mediul alpin intr-o atmosfera deosebita și în condiții de siguranța, socializarea cu ceilalți participanți la tabără, aprecierea mediului inconjurator și cunoasterea zonei unde se desfasoară tabăra.

Vor fi create grupe valorice în funcție de talent și experiența, astfel cei ce au mai participat vor descoperi noi informații și trasee, iar cei începatori vor fi inițiați în mountainbike/ escalada/drumetii/orientare/arc/inot (în funcție de tabăra aleasă)

In anul 2019 vom avea tabere de vara copii în locații precum: Muntii Apuseni, Munții Retezat, Munții Bucegi, Munții Piatra Craiului, Munții Baiului, Parcul National Buila Vanturarița, Munții Macin, Depresiunea Borsec, Rezervatia Padurea Hagieni- Limanu, satele traditionale sasesti din Transilvania (Viscri, Crit, Mesendorf,… etc) si Grecia (Sithonia), Slovenia si Austria

Taberele din aceasta vară  2019 sunt gândite pe nivele de experiența. E bine să începeți prima dată cu taberele de Outdoor 1 și 2. Urmatoarea etapa ar fi taberele din  Buila Vanturarita și Apuseni, iar ultima etapă ar fi Retezat unde e nevoie de mai multă experiența din partea copiilor.
În taberele de bicicletă e bine sa veniți în sezonul de vara 2019 la Azuga si Bran, iar apoi să treceți la următoarea etapă în taberele din Borsec și Viscri.
Taberele din Slovenia, Austria si Grecia sunt pentru cei foarte pasionați de aventură și road trip. Aici vom combina foarte multe sporturi cu aventură.

În fiecare tabără copiii vor avea un echipament recomandat de catre noi conform specificului acesteia.
În pretul din taberelor sunt incluse toate costurile:(transport din Bucuresti și înapoi, cazarea, 3 mese/zi + gustari,  instructori experimentați,  activitați, supraveghere, premii)

Înscrierile în taberele de vara ale copiilor se fac pe e-mail: outdoor@sunadventure.ro

tabere de vara copii

tabere de vara copii Sun Adventure 2019


S-au terminat taberele de vara pe anul acesta.

Rezervati-va acum locul!

Numele (necesar)

Adresa email (necesara)

Telefon mobil (necesar)

Facebook Likebox Urmariti-ne pe Google+