Tabere vară copii – ocazia ideală pentru a face sport și a cunoaște natura

Organizăm tabere de vară pentru copiii iubitorii de sport și natură, cu tematici diferite care oferă participanților șansa de a practica mountain-bike, escaladă, tir cu arcul, înot, trekking, adventure, drumeții montane li multe alte activități outdoor și indoor. În oricare din aceste tabere de vară, copiii, indiferent de vârstă și experiență, se vor bucura de timp de calitate petrecut în mijlocul naturii, cunoscând tainele muntelui și dobândind experiențe care le vor fi folositoare întreaga viață.

tabere de vara copii

 

Tabere vară copii – avantaje și beneficii nenumărate

 

 • Practicarea sporturilor – Toți copiii care vin în taberele de vară organizate de noi au ocazia să practice diverse sporturi, să capete deprinderi noi sau să își perfecționeze cunoștintele pe care deja le au.
 • Siguranța și instruire de calitate – Personalul care supraveghează copiii veniți în taberele de vara este special instruit în tehnici de prim ajutor. Totodată, are experiența necesară pentru a putea lucra cu toți participanții, știind să își adapteze metoda și stilul în funcție de vârsta și experiența copilului.
 • Timp de calitate în mijlocul naturii și în compania copiilor de aceeasi vârstă – Aceste tabere de vară copii oferă tuturor participanților șansa de a petrece timp de calitate în mijlocul naturii, ocazie cu care vor învăța o mulțime de lucruri noi, fiind în compania copiilor apropiați ca vârstă.
 • Deprinderea de cunoștine noi – Urmărim ca taberele de vară să se adreseze oricărui copil care participă, indiferent de vârstă sau de experiența lui în mediul outdoor. Chiar daca el este debutant în cunoașterea tainelor muntelui, îi oferim șansa să învețe tot ce este necesare pentru a înțelege mediul alpin și a se bucura de o experiența împlinită în natură. Vor fi create grupe valorice în funcție de talent și experiență, asftel încât cei aflați la un nivel intermediar sau avansat să descopere informații și trasee noi, iar debutanții să fie initiați în mountain-bike, escaladă, drumetii, orientare, tir cu arul, înot și multe altele.
 • Relaxare, distracție și lecții de viață – Toate activitățile organizate în taberele de vară, copiii, datorită modului în care sunt concepute, garantează tuturor participanților clipe de relaxare și de distracție, dar și asimilarea unor lecții și cunoștințe care le vor fi utile întreaga viață.
 • Autocunoaștere și dezvoltare personală – În taberele de vară nu ne dorim să obținem performanță în activitățile sportive desfășurate, ci să oferim copiilor șansa să petreacă timp de valoare în mijlocul naturii și ocazia de a își depăși limitele și temerile. Vom fi alături de ei pentru a-i încuraja și ajuta, făcând tot ce este necesar pentru ca ei să se autocunoască și să plece mai îmbogățiți interior.

 

Vezi următoarele tabere de vară copii

 

De ce ai alege să îți trimiți copilul în tabere vară organizate de noi

 

 • Experiența în organizare tabere vară copii – Prima tabără de acest gen am organizat-o în 2002, deci putem spune că am acumulat mai mulți ani de experiență. De-a lungul timpului ne-am lovit cu situații diferite și din fiecare am mai învățat ceva, astfel încât, în prezent, știm exact la ce să ne așteptăm și cum să acționăm, indiferent de împrejurare.
 • Pasiune pentru sport, munte și natură – Sun Adventure s-a nascut din dorința de a transmite copiilor pasiunile pentru sport, munte și natură care ne motivează în tot ceea ce facem. Aceste valori ajută la formarea copiilor de azi ca viitori oameni echilibrați de mâine și le vor da un plus de încredere în sine, amândouă fiind valori utile în frumoasa călătorie a vieții.
 • Taberele de vară pentru copii reprezintă oportunitatea de a petrece timp pe munte – Pentru noi această activitate nu este o afacere, ci ocazia de a petrece cât mai mult timp pe munte și de a transmite tuturor participanților din pasiunile și cunoștințele noastre.
 • Organizăm cursuri cu diverse tematici – În taberele de vară pentru copii organizăm activități outdoor și cursuri cu diferite tematici, cum ar fi mountain-bike – excursii cu bicicleta pe munte, drumeții, alpinism, orientare montană, speologie, înot, rafting, echitatie, tir cu arcul și chiar cursuri de engleză.
 • Noutăți în fiecare an – Încercăm ca în toate aceste tabere de vară pentru copii să aducem în fiecare an locații și tematici noi, totul din dorința de a oferi participanților ocazia de a cunoaște locuri inedite și sporturi la care pot avea acces indiferent de vârstă sau experiență.
 • Oferim distracție și sport – Noi credem că muntele și sportul sunt un mod de viață, oferind posibilitatea de a te distra cu prietenii și de a te menține sănătos și tânăr. Taberele de vară pentru copii sunt un mediu de unde participanții vin cu povești și amintiri frumoase.
 • Suntem o echipă puternică, tânără și inspirată – Iubim muntele, oamenii și tot ceea ce facem. În prezent putem spune ca suntem o echipa puternica si cu experienta, tanara si inspirata.
 • Siguranța este pe primul loc pentru noi – Instructorii nostri au absolvit cursuri de acordare a primului ajutor, cursuri pe care le actualizează în fiecare an. În plus, toate activitățile din taberele de vară sunt adaptate condiției, experienței și vârstei participanților, pentru noi fiind foarte importante siguranța și prevenirea accidentelor.

 

Tabere vară copii – detalii

 

Scopul unei tabere de vară, deși aceasta include practicarea mai multor sporturi outdoor, nu este acela de a atinge performanțe sportive, ci de a oferi participanților posibilitatea de a cunoaște natura și mediul înconjurător, dobândind experiențe care le vor fi folositoare întreaga viață. Activitățile outdoor pe care le propunem în taberele de vară pentru copii sunt variate și organizate pe categorii de vârstă și nivel de experiență.

 

Tabere vară copii – sporturi în natură

Participanții la taberele de vară organizate de noi au ocazia să practice mountain-bike, escaladă, speologie, tir cu arcul, înot, trekking, adventure, drumetii montane si multe altele. Aceste activități se adresează oricărui copil care vine în tabără, indiferent de vârstă și experiența lui. Copiii pot fi începători în tainele muntelui sau pot avea o vastă experiență – oricum ar fi, ei vor pleca din taberele de vară îmbogățiți cu informații noi, valoroase.

 

Tabere vară copii – ocazia de a învăța mai multe despre munte și despre tine însuți

Așa cum deja am menționat, nu organizăm taberele de vară pentru performanțe sportive, ci pentru experiențe valoroase în natură. Astfel, participanții au ocazia ca în cadrul acestor activități sportive outdoor să învețe tainele orientării cu harta sau cu GPS-ul, secretele muntelui, noțiuni de ecologie și protecție a mediului înconjurător, tehnici de supraviețuire care să le permită să se descurce în situații limită, cunoașterea zonei unde se desfășoară activitatea, aprecierea mediului înconjurător și multe alte lucruri utile, atât pe munte cât și în viață. În plus, ei vor avea ocazia să se autocunoască și ă își dezvolte încrederea în sine.

 

Vezi următoarele tabere de vară copii

 

Tabere vară copii – ocazia de a socializa, învăța și distra

Organizăm tabere de vară pentru copii în locații fascinante cum ar fi Munții Apuseni, Munții Retezat, Munții Bucegi, Munții Piatra Craiului, Munții Baiului, Parcul Național Buila Vânturarița, Munții Macin, Depresiunea Borsec, Rezervația Pădurea Hagieni – Limanu, satele tradiționale săsești din Transilvania (Viscri, Crit, Mesendorf, etc) și în țări straine cum ar fi Grecia, Slovenia sau Austria.

 

Nu ezita să ne contactezi pentru lămuriri suplimentare

 

Cu siguranță că mai ai și alte întrebări legate de taberele de vară copii, așa că te rugăm să nu eziți să ne suni chiar acum la telefon 0722 619 099. Dacă preferi să ne scrii, adresa noastră de email este outdoor@SunAdventure.ro. Unul dintre noi îți va răspunde în cel mai scurt timp.


Urmatoarele tabere de vara pentru copii


28.06 - 04.07.2020 Borsec
Varsta: 8-17 ani
Tematica: mountainbike
Borsec
05.07 - 12.07.2020 Apuseni
Varsta: 9-17 ani
Tematica: pesteri
Apuseni
08.07 - 17.07.2020 Slovenia/Austria
Varsta: 11-18 ani
Tematica: ski
Slovenia/Austria
12.07 - 18.07.2020 Sinaia
Varsta: 7-17 ani
Tematica: adventure
Sinaia
19.07 - 25.07.2020 Bran-Moeciu
Varsta: 7-16 ani
Tematica: adventure
Bran-Moeciu
19.07 - 25.07.2020 Bran-Moeciu
Varsta: 4-7 ani
Tematica: pitici
Bran-Moeciu
26.07 - 01.08.2020 Viscri
Varsta: 9-17 ani
Tematica: mountainbike
Viscri
03.08 - 09.08.2020 Retezat
Varsta: 11-18 ani
Tematica: outdoor
Retezat
10.08 - 16.08.2020 Bran-Moeciu
Varsta: 7-17 ani
Tematica: mountainbike
Bran-Moeciu
23.08 - 29.08.2020 Sithonia-Grecia
Varsta: 9-18 ani
Tematica: mountainbike
Sithonia-Grecia
30.08 - 05.09.2020 2 Mai
Varsta: 7-17 ani
Tematica: adventure
2 Mai

Rezervati-va acum locul!

Numele (necesar)

Adresa email (necesara)

Telefon mobil (necesar)

Facebook Likebox Urmariti-ne pe Google+