Excursii pentru copii

Excursii pentru copii organizate în sezonul 2019-2020

Am pregatit un program placut de excursii în care puteti practica sporturile favorite în mijlocul naturii (mountainbike, escalada, speologie, tir cu arcul, înot, schi, snowboard,  trekking). Dar nu am uitat de relaxare si distracția voastra: vom cunoaste locuri, oameni si obiceiuri noi. Acum nu trebuie sa mai asteptam vacanta!
Prin excursiile pe care vi le propunem urmarim  pe lânga relaxare și bună dispoziție, dezvoltarea unui anumit tip de atitudini în ceea ce îi priveste pe copii: solidaritatea de grup, capacitatea de argumentare, de a acționa și de a rezolva problemele aparute.

Excursiile propuse au următoarea tematică:

   – excursii cu drumeții montane pentru copii, în care cei mici vin să descopere colțuri de natura de o frumusețe aparte în masivele din Romania. Sunt organizate primavara si toamna si vin în copletarea taberelor nostre de vara. Ele au rolul sa pregateasca copilul pentru taberele de vara sau rol de mentinere a formei fizice pentru taberele de iarna ce vor urma.
  – excursii cu bicicleta pentru copii, în care cei mici pe langa explorarea unor zone outdoor,  vor căpăta noi aptitudini si cunostinte despre mersul cu bicicleta și sportiul pe bicicleta.
Sunt organizate primavara si toamna si vin în copletarea taberelor nostre de vara.
  – excursii la schi pentru copii, în care cei mici se bucura de alunecarea pe schiuri  sau snowboard în perioadele când nu au vacanța si nu avem tabere de schi. Copii vin sa schieze la final de saptamana alaturi de noi, pentru ași îmbunătății performanțele în acest frumos sport.
Locatii excursii 2019-2020: Muntii Macin- Dobrogea, Muntii Bucegi, Muntii Baiului, Muntii Ciucas, Muntii Piatra Craiului, Padurea Cernica, Padurea Comana, Valea Dorului-Sinaia, Predeal, Poiana Brasov
  Diferențele de nivel în excursiile organizate de noi nu sunt foarte mari, așa încât copiilor sa le faca placere, să se bucure de miscare și de peisajele întâlnite.

Excursii cu bicicleta pentru copii


S-au terminat excursiile pe anul acesta.

Facebook Likebox