Excursii copii – ocazia ideală pentru a practica sporturile favorite în mijlocul naturii

Ne ocupăm cu organizarea de excursii pentru copii în natură, în deplină siguranță. Astfel, pe durata unei zile sau a unui weekend, copilul tău va avea ocazia să practice sportul favorit, cunoscând, totodată, mai bine frumusețile înconjurătoare. Avem programe variate și plăcute de excursii pentru copii, ele fiind tematice. Puteți alege între mountain-bike, ecaladă, speologie, tir cu arcul, înot, schi, snowboard, trekking, călărie și multe altele.

Excursii cu bicicleta pentru copii

Excursii copii – beneficii și avantaje pentru participanți

 

 • Copiii au ocazia să practice sporturile favorite – Organizăm excursii tematice pentru copii, bazate pe diverse sporturi – de la ciclism, până la calarie – copilul tău putând să opteze pentru ceea ce își dorește.
 • Participanții pot fi începători sau avansați – În cadrul acestor excursii pentru copii nu ne dorim să obținem performanțe sportive, ci doar să oferim ocazia participanților să își perfecționeze stilul și să învețe lucruri noi, atât despre sportul preferat, cât și despre ei înșiși și natură.
 • Excursii copii de o zi – Știm că uneori timpul nu permite, dar, totuși, copiii au și ei nevoie de relaxare și distracție. De aceea organizăm excursii de o zi sau două – ideale pentru un weekend în timpul anului școlar.
 • Dezvoltarea inteligenței emoționale – În cadrul unei excursii pentru copii, pe lângă relaxare și distracție, participanții au ocazia să dezvolte un anumit gen de aptitudini cum ar fi solidaritatea de grup, capacitatea de argumentare, capacitatea de a acționa în orice condiții și de a rezolva problemele apărute și multe alte calități care țin de inteligența emoțională și care îi vor fi de mare folos în viață.
 • Cunoașterea naturii – În cadrul unei excursii copiii au ocazia să cunoască locuri, oameni și obiceiuri noi. De aceea propunem excursii cu diverse tematici, de la drumeții montane și excursii cu bicicleta, până la excursii de schi. Toate sunt pentru o zi sau cel mult două zile pentru a nu mai fi nevoie să mai aștepte vacanța. În cadrul lor au șansa să afle mai multe despre natură și mediul înconjurător și să îți îmbogățească cunoștințele.
 • Siguranță și supraveghere continuă – Indiferent de durata unei excursii, siguranța copiilor este pe primul loc pentru noi. De aceea, ei vor fi supravegheați îndeaproape de instructori calificați și care au la zi cursuri de acordare a primului ajutor.

 

Vezi următoarele excursii copii

 

Ce ne recomandă ca fiind alegerea potrivită pentru a-ți trimite copiii în excursiile organizate de noi

 

 • Experiența în domeniu – Prima excursie am organizat-o cu mai bine de 17 ani în urmă și putem spune că avem experiență suficientă în organizarea de excursii pentru copii.
 • Instructori calificați și atestați – Pentru toate sporturile care dau tema unei excursii pentru copii, dispunem de instructori calificați și atestați care, în plus, au și experiență lucrului cu copiii, știind cum să îți adapteze metoda și stilul în funcție de vârsta și cunoștințele lor.
 • Garantăm siguranța participanților – Toți cei care supraveghează și îndrumă copiii prezenți într-o excursie organizată de noi au cursuri actualizate de acordare a primul ajutor și sunt special instruiți pentru a prevedea și a interveni în situatii variate, eliminând riscul accidentelor și al situațiilor nedorite.
 • Iubim ceea ce facem – Organizarea de excursii pentru copii izvoraste din dorința de a împărtăși cu cei mici pasiunea pe care o avem pentru natură, munte și sport.
 • Suntem o echipă tânără, puternică și inspirată – Motivați și mari iubitori de natură, dorim să transmitem copiilor care ne însoțesc în excursii, interesul și pasiunea pentru ceea ce ne înconjoară, natură, oameni, floră și faună.
 • Alături de noi copiii învață mai multe lucruri despre natură – Excursiile pentru copii pe care le organizăm nu sunt dedicate doar sportului practicat în aer liber, ci se doresc o ocazie pentru ca cei mici să învețe mai multe lucruri interesante despre natură.
 • Punem preț pe valori ca echilibrul interior și încrederea în sine – Pe lângă cunoașterea mediului și a naturii, copiii vor pleca îmbogățiți cu mai multă încredere în ei înșiși, mai echilibrați, relaxați și pregătiți pentru școală și viață.
 • Oferim copiilor șansa să se relaxeze și distreze – Pentru un randament școlar crescut și performanțe mai mari, copiii au nevoie și să se relaxeze și distreze, dar într-un mod echilibrat și calitativ. Aceste excursii pentru copii, în cadrul carora ei pot practica sportul favorit, pot socializa, se pot distra și relaxa, sunt ideale pentru ca ei sa revină la școală cu forte noi, mai entuziaști și mai plini de energie.
 • Copiii își pot dezvolta performanțele în diverse sporturi alături de noi – Prin aceste excursii copiii au ocazia ca, într-un weekend să exerseze și să își dezvolte performanțele în sportul preferat, acesta putând fi ciclismul sau schiul. Totul fiind în deplină siguranță și sub o supraveghere foarte vigilentă, indiferent de vârstă sau experiență.

 

Excursii copii – programe variate pentru relaxare, distracție și dobandirea de noi cunoștințe

 

Nu mai trebuie să aștepti vacanțele pentru a-i oferi copilului șansa reală să se deconecteze și relaxeze într-un weekend. Îți oferim ocazia să îl trimiți în excursii tematice pentru copii, de o zi sau cel mult două zile, în care el sa practice sportul favorit, să se distreze și să își încarce bateriile. Astfel va putea reveni la școală mai energic și cu un randament crescut, având performanțe mult mai mari.

 

Excursii copii – cu drumeții montane

În aceste excursii, cei mai mici pot veni pentru a descoperi colțurile naturii care pot fi de o frumusețe aparte în masivele din România. Aceste excursii pentru copii cu drumeții le organizăm de obicei primavara și toamna, ele fiind o completare a taberelor de vară și având ca scop menținerea formei fizice pentru taberele de iarnă care vor urma.

 

Excursii copii – cu bicicleta

Iată un alt gen de excursii în care copiii, pe lângă explorarea unei zone outdoor, au ocazia să deprindă noi aptitudini și cunoștințe. Astfel, ei nu numai că vor învăța să pedaleze mai bine, dar vor afla lucruri utile despre mediul înconjurător, despre ecologie, orientarea pe hartă, folosirea unui GPS, protejarea și respectarea naturii și multe alte lucruri utile. Aceste excursii pentru copii sunt organizate primavara și toamna și completează taberele noastre de vară.

 

Vezi următoarele excursii copii

 

Excursii copii – cu schi

Excursiile copii la schi sunt o ocazie pentru ca cei mici să se bucure de alunecarea pe schiuri sau snowboard în perioada școlară când nu sunt organizate tabere de schi. Copiii pot veni să schieze la final de săptămână alături de noi pentru a-și îmbunătăți performanțele în acest sport alb.

 

Excursii copii – locații

Organizăm excursii pentru copii în locații variate, acestea putând fi Munții Măcin (Dobrogea), Munții Bucegi, Munții Baiului, Munții Ciucas, Munții Piatra Craiului, Pădurea Cernica, Pădurea Comana, Valea Dorului (Sinaia), Predeal, Poiana Brașov și multe alte locuri ideale pentru a fi vizitate.

 

Pentru detalii ne poți contacta chiar acum!

 

Cu siguranță că ai o mulțime de întrebări despre aceste excursii pentru copii organizate de noi, asa că îți recomandăm să nu eziți să ne suni la telefon 0722 619 099. Dacă preferi comunicarea în scris, ne poți trimite un email la adresa outdoor@SunAdventure.ro. Îți vom răspunde cât mai curând.

De asemenea, poți folosi formularul de înscriere din zona Contact pentru a-ți rezerva locul la oricare din excursiile organizate de noi. Alături de noi, copilul tău se va distra și relaxa, învățând lucruri noi și practicând sportul preferat în deplină siguranță în mijlocul naturii.


S-au terminat excursiile pe anul acesta.

Facebook Likebox

Tabere copii

Organizăm tabere pentru copii de toate vârstele indiferent de anotimp, în cadrul cărora le oferim posibilitatea de a descoperi natura, de a socializa și de a se distra. Toate jocurile educative și activitățile precum drumetiile, ski, escalada, trekking, tir cu arcul se desfășoară doar sub îndrumarea instructorilor calificați.

Tabere de vară copii

Taberele de vară sunt ideale pentru toți copiii care iubesc să petreacă timpul în natură. Astfel au șansa sa practice diferite activități outdoor, dar și indoor. Indiferent de vârstă și de experiență, fiecare copil se bucură de timpul petrecut alături de noi.

Tabere de iarnă copii – Ski și Snowboard – sezon 2020-2021

O tabără în mediul alpin de ski copii pentru sezon 2020-2021 unde vor putea să învețe să schieze în condiții de siguranță, alături de alți copii și sub îndrumarea instructorilor dedicați. Prin intermediul acestei tabere, copiii vor avea ocazia să îți dezvolte abilitățile fizice și sportive.