Junior Team

Pentru ca au o experineta vasta in taberele SA, au dovedit intelepciune si aptitudini deosebite, va prezentam in continuare JUNIOR TEAM Sun Adventure.

Cristi Garofil – “Vin in taberele Himalaya Adventure de 4 ani si in fiecare tabara este o experienta diferita.Fie ca vin in tabere de mountain bike sau in drumetii ma simt bine iesind din atmosfera orasului.”

Georgia MoldovanGeorgia Moldovan – Eu sunt Georgia Moldovan, am 17 ani si merg in tabere cu Sun Adventure din vara 2006. Am fost atat in tabere de vara ( de mountainbike, in Apuseni, cu cortul in Retezat ) cat si in tabere de schi in Azuga si in Austria. Imi plac foarte mult taberele cu SA, fiecare e originala dar toate au ceva in comun: muntele (si, garantat, distractie).

Lisa Moldovan – Ma numesc Lisa Moldovan si merg in tabere Sun Adventure din vara lui 2007, de cand aveam 10 ani. Acum am 17 ani si imi plac atat activitatile pe care le facem in tabara, cat si atmosfera. Cel mai mult imi place sa merg cu bicicleta sau cu cortul la munte, in drumetii si la ski in Austria.

Facebook likebox Urmariti-ne pe Google+

Tabere copii

Organizăm tabere pentru copii de toate vârstele indiferent de anotimp, în cadrul cărora le oferim posibilitatea de a descoperi natura, de a socializa și de a se distra. Toate jocurile educative și activitățile precum drumetiile, ski, escalada, trekking, tir cu arcul se desfășoară doar sub îndrumarea instructorilor calificați.

Tabere de vară copii

Taberele de vară sunt ideale pentru toți copiii care iubesc să petreacă timpul în natură. Astfel au șansa sa practice diferite activități outdoor, dar și indoor. Indiferent de vârstă și de experiență, fiecare copil se bucură de timpul petrecut alături de noi.

Tabere de iarnă copii – Ski și Snowboard – sezon 2020-2021

O tabără în mediul alpin de ski copii pentru sezon 2020-2021 unde vor putea să învețe să schieze în condiții de siguranță, alături de alți copii și sub îndrumarea instructorilor dedicați. Prin intermediul acestei tabere, copiii vor avea ocazia să îți dezvolte abilitățile fizice și sportive.