Weekend outdoor 3

Rezervare locuri

Pentru weekendul 30 mai- 1 iunie  Himalaya Adventure propune o iesire la munte, in zona Magura, potrivita pentru a sarbatori “ziua copilului”:)

tabere climbing+outdoor (41)Excursia se adreseaza copiilor de peste 7 ani. Se pleaca din Piata Alba Iulia vineri dupa amiaza (17.05.2013, ora 17.00),  iar intoarcerea este duminica seara la ora 20.30.

Oferta cuprinde 3 mese/zi + gustari, transport dus-intors, asistenta permanenta a copiilor si activitatile descrise la capitolul “tematica”, medalii si diplome pentru copii, fotografii din weekend in posesia carora veti putea intra in cel mai scurt timp dupa intoarcerea acasa, asigurarea echipamentului pentru jocurile gen tir cu arcul.

Tematica: Sambata vom avea o zi de escalada , iar duminica dimineata vom face o scurta drumetie. Cei care nu au mai fost in tabere cu noi vor avea ocazia sa ia contact cu mediul alpin si cu primele notiuni de orientare in natura, intr-o atmosfera placuta si in conditii de maxima siguranta. Cei care au mai participat la tabere vor aprofunda tehnici de escalada si se vor bucura de zona minunata din Magura.

Inscrierea: se face trimitand un e-mail la: outdoor@himalayaadventure.ro specificand :
Denumirea taberei si perioada de desfasurare
Numele complet al copilului Data lui de nastere
Telefoanele de contact ale parintilor
Informatii speciale despre copil – daca a mai facut sport sau nu, daca a mai participat la alte tabere Informatii medicale – daca copilul are afectiuni, alergii, daca urmeaza vreun tratament sau daca a avut accidentari recente

Pret: 450 RON

Rezervare locuri

Alte articole din sectiunea: Excursii

Urmariti-ne pe Facebook Urmariti-ne pe Google+