Trekking adulti

Mersul pe munte se poate face in orice anotimp si se adreseaza oricui, indiferent de varsta. Traseele vor fi alese in functie de experienta si dorinta participantilor, astfel incat pot fi propuse trasee de dificultate redusa cat si trasee de dificultate ridicata, in ambele cazuri zonele alese nu prezinta un pericol pentru participanti. Scopul acestei activitati este miscarea in aer liber, admirarea naturii , accesul la zone de o frumusete rara. Ne adresam tuturor celor ce iubesc muntele si doresc sa-i descopere armonia.


S-au terminat taberele de trekking pentru adulti de anul acesta.

Evenimente trecute

Tip Denumire Perioada
drumetii Excursie Muntii Macin-adulti 11.05 - 11.05.2019
drumetii Tura in masivul Piatra Mare 20.10 - 21.10.2018
drumetii Tura Bucegi _ Malaiesti _ Lacul Tiganesti _ Busteni 10.11 - 12.11.2017
drumetii Busteni – Clincea – Bran 20.10 - 20.10.2010
Facebook Likebox

Tabere copii

Organizăm tabere pentru copii de toate vârstele indiferent de anotimp, în cadrul cărora le oferim posibilitatea de a descoperi natura, de a socializa și de a se distra. Toate jocurile educative și activitățile precum drumetiile, ski, escalada, trekking, tir cu arcul se desfășoară doar sub îndrumarea instructorilor calificați.

Tabere de vară copii

Taberele de vară sunt ideale pentru toți copiii care iubesc să petreacă timpul în natură. Astfel au șansa sa practice diferite activități outdoor, dar și indoor. Indiferent de vârstă și de experiență, fiecare copil se bucură de timpul petrecut alături de noi.

Tabere ski copii

O tabără în mediul alpin de ski copii unde vor putea să învețe să schieze în condiții de siguranță, alături de alți copii și sub îndrumarea instructorilor dedicați. Prin intermediul acestei tabere, copiii vor avea ocazia să îți dezvolte abilitățile fizice și sportive.