Catarat adulti

Alpinismul presupune ascensiune pe un perete artificial sau natural folosind echipament specific si propriile tehnici si forte. Alpinismul ofera o experienta extraordinara, foarte diferita de alte activitati sportive. Fiecare pas este o provocare pentru cel aflat pe stanca, fiecare traire este greu de uitat. O zi de catarare va fi cu siguranta greu de uitat.
Perioade disponibile: din mai pana in noiembrie
Rezervarea: cu 5 zile inaintea desfasurarii activitatii


S-au terminat taberele de catarat pentru adulti de anul acesta.

Evenimente trecute

TipDenumirePerioada
catarat Caţărat in Cheile Râşnoavei 02.10 - 02.10.2011
Facebook Likebox

Tabere copii

Organizăm tabere pentru copii de toate vârstele indiferent de anotimp, în cadrul cărora le oferim posibilitatea de a descoperi natura, de a socializa și de a se distra. Toate jocurile educative și activitățile precum drumetiile, ski, escalada, trekking, tir cu arcul se desfășoară doar sub îndrumarea instructorilor calificați.

Tabere de vară copii

Taberele de vară sunt ideale pentru toți copiii care iubesc să petreacă timpul în natură. Astfel au șansa sa practice diferite activități outdoor, dar și indoor. Indiferent de vârstă și de experiență, fiecare copil se bucură de timpul petrecut alături de noi.

Tabere de iarnă copii – Ski și Snowboard – sezon 2020-2021

O tabără în mediul alpin de ski copii pentru 2020-2021 unde vor putea să învețe să schieze în condiții de siguranță, alături de alți copii și sub îndrumarea instructorilor dedicați. Prin intermediul acestei tabere, copiii vor avea ocazia să îți dezvolte abilitățile fizice și sportive.