Tabere ski si snowboard

Sun Adventure organizeaza tabere ski si snowboard pentru toti copiii, indiferent de varsta sau nivelul de pregatire. Scopul taberelor de ski nu este atingerea vreunei performante sportive, ci acumularea unor informatii corecte si familiarizarea cu activitati ce se pot practica in mediul alpin intr-o atmosfera deosebita si in conditii de siguranta, socializarea cu ceilalti participanti la tabara, aprecierea mediului inconjurator si cunoasterea zonei unde se desfasoara tabara.  Taberele de schi organizate de noi isi au radacinile din dragostea noastra pentru acest sport de iarna si din dorinta noastra de a impartasii copiilor cea ce am invatat si am iubit dea lungul anilor . Prima tabara ski si/sau snowboard am organizat-o in iarna anului 2002 .

Taberele de iarna au tematici diferite ( tabere ski sau  tabara snowboard), fiecare copil putand opta la inscrierea in tabara pentru una din grupe. Taberele de ski si/sau snowboard se adreseaza atat debutantilor, cat si celor cu experienta in aceste domenii . Participantii vor fi impartiti in grupe in functie de nivelul lor de schi/snowboard : incepatori, intermediari si avansati

Taberele de schi sau snowboard,  sunt organizate pe categorii de varsta ( 4-7 ani, tabere ski prescolari/ 7-18 ani, tabere ski scolari), deoarece modalitatea de abordare si programul copiilor este diferit in functie de varsta acestora. Grupele vor fi formate din maxim 7 copii in cazul scolarilor si de 4-6 copii in cazul prescolarilor. Acordam o atentie deosebita taberelor de schi pentru prescolari ei de multe ori fiind la prima iesire din casa, iar schiul fiind doar pretextul castigarii increderii si desprinderea spre noi orizonturi in alunecarea pe zapada.

Sun Adventure organizeaza pe parcursul sezonului de iarna 2019 tabere ski in Austria si Romania. Tabere ski si tabere snowboard in Austria la Solden, Flachau si Saalbach-Hinterglemm. In Romania organizam tabere ski si/sau snowboard in Azuga, Sinaia si Poiana Brasov. Oferta pentru taberele organizate de Sun Adventure in Romania nu include transportul pe cablu si inchirierea echipamentului de schi /snowboard. Programul taberelor de ski 2018/2019 este prezentat mai jos:

tabere ski snowboard himalaya adventure_copii


S-au terminat taberele de iarna pe anul acesta.

Facebook Likebox