Tabără ski copii – ocazia ideală pentru a descoperi muntele iarna

Dacă vrei să îți trimiți juniorul într-o tabără ski pentru copii, noi organizăm astfel de evenimente, pentru toate vârstele și indiferent de nivelul de pregătire. Aceste tabere schi pentru copii nu au ca scop atingerea vreunei performanțe sportive, ci acumularea unor informații corecte și familiarizarea cu activități ce se pot practica în mediul alpin într-o atmosferă deosebită și în condiții de siguranță. Totodată, copiii vor avea ocazia să socializeze cu ceilalți participanți la tabără, să învețe să aprecieze mediul înconjurător și să cunoască zona în care se desfășoară tabăra.

tabere ski snowboard sun adventure_copii

tabere ski

Tabere ski copii – avantaje și beneficii pentru întreaga viață

 

 • Dezvoltare fizică – În tabara de schi copiii au ocazia să își dezvolte abilități fizice și sportive noi.
 • Creșterea încrederii în sine – În aceste tabere de schi pentru copii, ne dorim să contribuim la dezvoltarea încrederii în sine a tuturor participanților, încurajându-i și ajutându-i atunci când este necesar.
 • Copiii petrec timp în aer liber – Deși este o activitate de iarnă, în tabăra de ski copiii petrec mult timp în aer liber, ceea ce va contribui la întărirea sistemului imunitar și la dobândirea unei stări de armonie și liniște, necesară după un semestru școlar.
 • Copiii învață să schieze – Într-o tabără de schi copiii beneficiază de supravegherea și instructajul unui instructor calificat, astfel încât, indiferent de nivelul lui de cunoștințe, participantul va învăța să schieze sau își va perfecționa stilul și metoda de schiat.
 • Copiii pot alege între ski sau snowboard – Tabăra de iarnă poate avea tematici diferite, putând fi tabere de ski sau tabere de snowboard, fiecare copil putând opta la înscriere pentru sportul preferat.
 • Copiii sunt împărțiți în grupe în funcție de nivel – În taberele de schi, copiii vor fi împăriți și repartizați în grupe potrivite nivelului lor de cunoștințe – începători, intermediari sau avansați, beneficiind de instructaj adecvat.
 • Copiii petrec timp în compania altor copii de vârsta lor – Tabăra de ski sau snowboard este organizată pe categorii de vârste, deoarece modalitatea de abordare, predare și programul sunt diferite, fiind adaptate după vârsta participantului.
 • Copiii sunt atent supravegheați – Acordăm o mare atenție siguranței în orice tabără de schi pentru copii, iar în cazul preșcolarilor, care, de cele mai multe ori sunt la prima lor ieșire din casă, atenția va fi sporită. În cazul lor, schiatul este doar un pretext pentru a face sport și a câștiga încredere în sine, începând cu dreptul drumul lor spre maturitate.

 

Vezi următoarele tabere ski copii

 

Ce ne recomandă pentru a-ți trimite juniorul într-o tabără schi copii organizată de noi

 

 • Vechime și experiența în domeniu – Prima tabără de ski pentru copii am organizat-o în 2002, iar de atunci ne-am dezvoltat continuu, ajungând în prezent să avem o vastă experiență în domeniu.
 • Siguranța este pe primul loc – Daca ai ales o tabără de ski pentru copii organizată de noi, să știi că toți instructorii noștri au absolvit cursuri de acordare a primului ajutor, cursuri care sunt actualizate în fiecare an. În plus, activitățile propuse sunt perfect adaptate condiției, experienței ș vârstei participanților, totul fiind foarte bine monitorizat pentru a putea preveni accidentele.
 • Avem numai instructori calificați – Personalul care va supraveghea și instrui copiii este format din instructori de schi calificați cu experiență în lucru cu copiii de vârste diferite. În plus, ei practică schiul de perfomanță și sunt familiarizați cu mediul alpin, putând oferi copiilor sfaturi prețioase din experiența lor.
 • Suntem o echipa puternică, tânără și inspirată – Iubim muntele, oamenii și tot ceea ce facem, activitatea de organizare a taberei copii începând datorită pasiunii pentru mediul alpin și activități outdoor. Putem spune că facem ceea ce ne reprezintă și știm să propunem de fiecare dată locuri și activități noi, menite să stârnească interesul participanților.
 • Cursuri, concursuri și fotografii – În taberele de ski, copiii vor beneficia de cursuri, dar și de concursuri cu diplome și vor pleca acasă cu fotografii care să memoreze toate amintirile plăcute dobândite aici. Totodată, vom organiza pentru ei o seară festivă cu proiecție foto și video cu imagini din timpul taberei.
 • Scopul taberelor este dezvoltarea personală – În tabăra de schi pentru copii, pe lângî îmbunătățirea tehnicii de schi pentru intermediari și avansați și inițierea debutanților, ne dorim ca toți participanții să își sporească încrederea în sine, să acumuleze informații valoroase de viață, să se bucure de o perioadă placută în mijlocul naturii, să socializeze și să se integreze în grupurile de copii, facând un pas important pe drumul evoluției și independenței lor viitoare.

 

Tabără schi copii – detalii

Organizăm tabere schi copii pe tot parcursul sezonului de iarnă, în Austria sau în România. Astfel, puteți alege între tabără de ski pentru copii în Austria la Solden, Flachau sau Saalbach-Hinterglemm, sau între tabăra de ski sau snowboard în România la Predeal, Sinaia sau Poiana Brașov.

Menționăm că prețul pentru o tabără schi pentru copii în România nu include transportul pe cablu și închirierea echipamentului de schi sau de snowboard, copiii având asigurat transportul dus-întors, cazarea, cursurile (5 ore pe zi în funcție de pregătire și vârstă), 3 mese și gustări.

În tabăra de schi copiii vor beneficia de asistență permanentă, program extra schi indoor și outdoor pentru dezvoltarea inventivității, a spiritului de echipă și a comunicării (totul adaptat după vârsta participanților), concursuri cu diplome și seară festivă cu proiecții foto și video cu imagini din timpul taberei. Toți participanții vor pleca cu fotografii și filme care să le amintească de clipele frumoase petrecute alături de noi.

 

Tabără schi copii Austria – Solden

Tabăra de ski copii de la Solden este deja tradițională în rândul taberelor organizate de noi, Solden fiind locul preferat. Aici există cea mai bună infrastructură și beneficiem de zăpadă din belșug, indiferent dacă tabăra este organizată la începutul sau la sfârșitul sezonului.

 

Tabără schi copii Austria – Flachau-Wagrain

Stațiunea dispune de pârtii scaldate în soare începând chiar din zori și este situată în centru Landului Salzburg, fiind localitatea de origine a campionului mondial la schi Hermann Maier. Locația nu este numai locul de desfășurare a competițiilor de schi alpin mondiale, ci și o destinație superbă de vacanță și concediu.

 

Tabără schi copii Austria – Saalbach-Hinterglemm

Zona are una dintre cele mai dezvoltate infrastructuri pentru schi din Austria, având un farmec aparte pentru sporturile de iarnă. Aici avem la dispoziție 270 km de pârtie cu grade diferite de dificultate, aât pentru copii începători și intermediari cât și pentru avansați și experți.

 

Vezi următoarele tabere ski copii

 

Tabără schi România – Poiana Brașov

La Poiana Brașov, pe pârtiile de pe Postăvaru, vom avea zăpadă din belșug și pârtii libere la începutul sezonului de schi. Această tabără de ski pentru copii are ca obiectiv inițierea debutanților și îmbunătățirea nivelului celor intermediari sau avansați prin ateliere și alunecări specifice.

 

Tabără schi România – Predeal

Tabara schi copii de la Predeal are ca obiectiv îmbunatatirea tehnicii de schi pentru intermediari și avansati, dar și initierea debutanților. Nu ne dorim atingerea performanțelor sportive, ci caștigarea încrederii în sine și dobândirea de informatii și abilitati folositoare pentru întreaga viață.

 

Tabără schi România – Sinaia

Copiii pot alege între cursuri de schi și cursuri de snowboard, având grupe valorice pentru ambele sporturi. Datorită altitudinii și temperaturii mai scăzute decât în alte stațiuni, la Sinaia, la Cota 2000 putem găsi zăpadă foarte bună chiar și în luna aprilie. Tabăra de schi pentru copii în Sinaia este destinatî atât debutanților, cât și celor cu nivel intermediar sau avansat.

 

Contactează-ne acum pentru a cere mai multe informații despre tabere ski

 

Dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita să ne suni la telefon 0722 619 099 sau să ne scrii la email outdoor@SunAdventure.ro. În cel mai scurt timp unul din reprezentanții noștri îți va raspunde!


S-au terminat taberele de iarna pe anul acesta.

Facebook Likebox