Tabara Slovenia -Pe doua roti in Slovenia & Croatia

Rezervare locuri

Tabara Slovenia – Pe doua roti si nu numai.. in Slovenia & Croatia

Perioada: 10-20 iulie 2017

Varsta: 9-18 ani

Tematica: Pentru ca avem multe locuri minunate de vazut si de descoperit in continuare in  tabara din Slovenia si Croatia, revenim cu mare drag si anul acesta si va propunem o tabara inedita de bicicleta, canoe, rafting in zonele Bled si Bohinj. O relaxare binemeritata ne asteapta  in Croatia pe insula KRK
Slovenia este o destinatie cautata pentru mountain-bike datorita infrastructurii si traseelor organizate pentru acest sport, dar si pentru peisajele si curatenia ce te frapeaza la fiecare pas. De asemenea un aspect foarte important este acela al sigurantei: varietatea mare de drumuri laturalnice aproape aproape fara trafic face din Slovenia un loc sigur pentru MTB, fapt la care se mai adauga si cultura de masa a slovenilor pentru ciclism si sport in general. Vom avea 4 zile de relaxare in Croatia la finalul calatoriei.

Activitati Tabara Slovenia & Croatia

Slovenia (vom pune accentul pe mersul pe bicicleta in prima parte a taberei):
• Trasee de mountainbike in Slovenia in zona Bled si Bohinj
• Caiac si canoe in Slovenia in pe lacul Bohinj
• Rafting pe raul Sava.
• Vizita la Pestera Postojna, cea mai celebra pestera din Europa si una din cele mai mari din lume. O alta varianta este pestera Skocjan, mult mai frumoasa, chiar daca mai putin comerciala, si care gazduieste cel mai adanc defileu subteran din lume, cu peisaje desprinse din cartile lui Jules Verne. O vizita la Skocjan este o adevarata calatorie spre centrul pamantului.
• Participantii vor fi impartiti in grupe in functie de varsta si pricepere, iar traseele  de bicicleta vor fi alese in functie de nivelul grupei.
Croatia
• Dupa o saptamana de bicicleta, o baie in apa cristalina a insulei Krk este o rasplata binemeritata.
• In primul rand vom explora mai multe golfuri ale insulei KRK in cautarea apei perfecte . Vom vizita cetatea din mijlocul orasului si ne vom plimba pe stradutele stramte si pietruite pana pe pietonala care gazduieste in fiecare seara evenimente interesante. si nu in ultimul rand ne vom imbunatatii abilitatile de inot.

Obs:Anul acesta in tabara Slovenia si Croatia  mergem cu avionul asa incat drumul sa fie placut si mult mai scurt. Mergem cu microbuzul doar pe transfer aeroport – pensiune. 
Oferta cuprinde:
• Transport dus-intors cu avionul pana la Viena sau Zagreb de aici transfer cu microbuzele pana in Bled, apoi itinerariul pana in Krk (Croatia)
• Cazare , 3 mese/zi+ gustari
• Seara festiva la sfarsitul taberei
• Dupa tabara veti putea intra in posesia fotografiilor fie prin transfer online.

Pret: 1080 EUR (tarif doar pentru cei ce rezerva in luna martie biletul de avion)

Rezervare locuri

Alte articole cu subiectul: ,

Alte articole din sectiunea: Tabere de vara

Urmariti-ne pe Facebook Urmariti-ne pe Google+