Tabara ski prescolari “Uriasi 2”, 10-15 feb 2020

Tabara ski prescolari Rezervare locuri

Tabara ski prescolari 2020_ organizată de Sun Adventure

Tabara de schi de la Predeal are ca si obiectiv  initierea in domeniul schiului pentru copiii prescolari sau imbunatatirea tehnicii de schi pentru cei cu nivel intermediar si mediu. Scopul taberelor noastre nu este atingerea vreunei performante sportive, ci castigarea increderii in sine, acumularea informatiilor corecte cu ajutorul echipei noastre, practicarea cu placere a schiului la orice nivel – incepator/mediu/avansat, buna dispozitie, socializarea si integrarea copiiilor in grup, castigarea independentei. Tabara schi prescolari 2019 este denumirea taberei organizate de Sun Adventure  ii aduce pe cei mici aproape de sport prin intermediul schiului. Le dam astfel  posibilitatea sa aiba o vacanta de iarna activa in perioada iernii si sa descopere muntele si frumusetile lui in acest anotimp.
Pentru prescolari este prima plecare de acasa si momentul in care invatam sa devenim independenti si autonomi. Astfel pe langa invatarea alunecarii pe zapada cu schiurile, ei vor incepe sa invete sa se descurce singuri si sa capete incredere in capacitatea lor de a face lucruri obisnuite pentru noi cei mari. Instructorii nostrii le vor fi alaturi 24 de ore si îi vor încuraja sa evolueze fie ca este vorba de schi, pregatirea echipamentului sau spalatul pe dinti :))

Perioada: 10-15 feb 2020

 

Varsta participantilor: 4-7 ani

 

Oferta cuprinde:

 • Transport dus-intors (Bucuresti-Predeal; Predeal – Bucuresti) cu trenul rapid (bagajele sunt transportate separat, cu microbuzul firmei)
 • Cazare si 3 mese/zi +gustari. Cazarea se va face la Predeal, in hotel ****.
 • Asistenta permanenta
 • Cursuri de schi 4-5 ore/zi (in functie de varsta si pregatire)
 • Program extra-schi indoor si outdoor care urmareste dezvoltarea inventivitatii, spiritului de echipa si comunicarea (adaptat varstei participantilor)
 • Poze din timpul taberei + diploma de participare la cursul de schi
 • Seara festiva cu proiectie foto si video din timpul taberei

Observatii:

 • Cursurile de schi & snowboard organizate in tabara Sun Adventure se adreseaza atat debutantilor, cat si celor cu experienta. Participantii vor fi impartiti in grupe in functie de nivelul lor de schi: incepatori, intermediari si avansati.
 • Grupele de schi vor fi formate din 5-6 copii
 • Oferta nu include transportul pe cablu. (Preturi orientative: pt debutanti = aprox 150 lei/sejur, intermediari = aprox 250 ron/sejur,  avansati = aprox 350 lei/sejur). Urcarile cu telescaunul/teleschiul/gondola vor fi notate in fiecare zi, calculate si decontate la sfarsitul taberei.
 • Oferta nu include inchirierea echipamentui(aproximativ 30 lei/zi)

Pret: 1600 lei 

Inscrierile se fac trimitand un e-mail la adresa outdoor@sunadventure.ro sau sunand la Ovidiu IANCU 0722.619 099

Rezervare locuri

Alte articole cu subiectul: , , , , , ,

Alte articole din sectiunea: Tabere de ski si snowboard

Urmariti-ne pe Facebook Urmariti-ne pe Google+