tabara schi AZUGA 4

Rezervare locuri

De ce sa trimiti copilul la Azuga cu noi in perioada 17-23 februarie 2013?
-pentru ca organizam tabere de schi pentru copii din 2002, experienta si profesionalismul ne caracterizeaza
-pentru ca perioada vacantei scolare (23 decembrie – 13 ianuarie) este o perioada extrem de aglomerata, aglomeratia si gheata de pe partii, care se formeaza datorita aglomeratiei, scad gradul de siguranta al schiorilor si din punctul nostru de vedere copiii ar trebui sa evite pe cat posibil prezenta pe partiile de schi in timpul vacantei scolare.
– perioada 17-23 februarie 2013 coincide cu vacanta scolii franceze, asadar daca copilul este la Scoala Franceza va fi in vacanta intr-o saptamana in care partiile sunt libere
– pentru ca instructorii nostri si partiile mai libere decat in vacanta scolara vor face posibila o evolutie a copilului dumneavostra in domeniul schiului

Perioada: 17-23 februarie 2013  (duminica- sambata)

Varsta solicitata : 4-18 ani

Durata: 7 zile/6 nopti

Obiectiv : imbunatatirea tehnicii de schi pentru cei cu nivel mediu si avansat sau initierea in domeniul schiului pentru debutanti. Scopul taberelor noastre nu este atingerea vre unei performante sportive, ci castigarea increderii in sine, acumularea informatiilor corecte cu ajutorul echipei noastre, practicarea cu placere a schiului la orice nivel – incepator/mediu/avansat, buna dispozitie, socializarea si integrarea copiiilor in grup, castigarea independentei.

Tematici :
• Schi – pasiune datorita careia a aparut HA acum 10 ani

Oferta cuprinde:

 • Transport dus-intors (Bucuresti-Azuga; Azuga – Bucuresti) cu trenul rapid (bagajele sunt transportate separat de microbuzul firmei)
 • Cazare si 3 mese/zi +gustari. Cazarea se va face la Azuga , cu circuit inchis (locatia este rezervata doar pentru tabara noastra)
 • Asistenta permanenta
 • Cursuri de schi 5-6 ore/zi (in functie de varsta si pregatire)
 • Program extra-schi indoor si outdoor care urmareste dezvoltarea inventivitatii, spiritului de echipa si comunicarea (adaptat varstei participantilor)
 • Poze din timpul taberei + diploma de participare la cursul de schi
 • Concurs de schi (la sfarsitul taberei) cu premii
 • Seara festiva cu proiectie foto si video din timpul taberei

Observatii:

 • Cursurile de schi & snowboard se adreseaza atat debutantilor, cat si celor cu experienta in aceste domenii . Participantii vor fi impartiti in grupe in functie de nivelul lor de schi: incepatori, intermediari si avansati.
 • Grupele de schi vor fi formate din 5-6 copii
 • Oferta nu include transportul pe cablu si inchirierea echipamentului de schi: schiuri, clapari, bete (preturi orientative pentru taberele din Romania: inchiriatul echipamentului = 30lei/zi, transportul pe cablu – debutanti = aprox 150 lei/sejur, intermediari = aprox 250 ron/sejur, avansati = aprox 350 lei/sejur). Urcarile cu telescaunul/teleschiul/gondola vor fi notate in fiecare zi, calculate si decontate la sfarsitul taberei

Pret: 1400 ron

[pb_vidembed title=”” caption=”” url=”http://www.youtube.com/watch?v=03a05fpfOrQ” type=”yt” w=”480″ h=”385″]

Rezervare locuri

Alte articole din sectiunea: Tabere de ski si snowboard

Urmariti-ne pe Facebook Urmariti-ne pe Google+