Tabara Retezat Explorer

Rezervare locuri

0021Tabara_Himalaya Adventure_RetezatPerioada: 26 iulie – 1 august
Varsta: 9-18 ani
Argument: Sun Adventure organizeaza tabere in Retezat de opt ani, iar feed-backul copiilor, care ne intreaba mereu ”cand mai mergem in Retezat” ne face sa credem ca ceea ce se intampla acolo este cu adevarat special. Poate ca nu intamplator Retezatul este izvorul atator povesti fascinante despre haiduci, domnite si zmei inaripati caci e ceva magic in acel fior de legenda si de basm care care ni se strecoara in suflet de cate ori ajungem aici. In Poiana Pelegii, putin mai sus de refugiul Salvamont, intr-un luminis strajuit de brazi seculari se afla in fiecare august cantonata tabara noastra. De acolo plecam mai departe catre creste, lacuri glaciare sau catre ”laguna albastra”, locul nostru traditional de balaceala, ascuns pe valea Pelegii.
Cazare si masa: campare la 10 minute de locul unde putem ajunge cu microbuzul. Mancarea este gatita de bucatarul nostru care va asigura 3 mese pe zi + gustari.
Asiguram: corturi, mancare, transport cu microbuzul din Bucuresti si inapoi, ghizi montani buni cunoscatori ai masivului
Tematica si obiective:
• explorarea masivului Retezat, trasee pe vaile Bucurei si Pelegii sau in alte locuri din masiv
• traseele vor fi atent alese de catre instructori, in functie de varsta si experienta participantilor
• responsabilizarea participantilor, intrucat fiecare va fi respobabil deplin de una din activitatile de baza zilnice – apa, mancare, foc, campare, curatenie,trezirea de dimineata, sugestii privind alegerea traseului, alegerea echipamentului necesar traseului (bineinteles va fi ajutat si indrumat de catre instructorii nostri).
Observatii:
• participantii vor fi impartiti in grupe in functie de pregatirea si capacitatea lor de efort.
• parintii vor putea intra in posesia fotografiilor dupa tabara, fie prin transfer online, fie pe cd.
Pret: 1400 lei

Rezervare locuri

Alte articole din sectiunea: Tabere de vara

Urmariti-ne pe Facebook Urmariti-ne pe Google+