Tabara Outdoor 1, Exploring Nature

Rezervare locuri

Perioada: 28 iunie-4 iulie 2014
Varsta: 7-18 ani
trekkingTematica si obiective: Spre deosebire de vechile tabere Outdoor, cele de anul acesta au cate o tematica aparte, astfel incat fiecare din voi isi poate alege tabara care i se potriveste cel mai bine. Outdoor Exploring Nature  este o tabara care pune accentul pe cunoasterea naturii si pe prezentarea unor notiuni de supravietuire in natura. Outdoor Exploring Nature se desfasoara la Azuga.
Activitati: Initiere in escalada, Inot, Ateliere de corzi, Tir cu arcul, Drumetii usoare adaptate varstei participantilor, Calarie la Rasnov, imbunatatirea abilitatilor fizice (tehnica de alergare, perfectionare inot, nutritie sportiva, etc), tehnici de supravietuire – adaposturi, foc de tabara, orientare montana, montarea unui cort, prezentarea florei si vegetatiei din zona,tipuri de vegetatie, ateliere de creatie (ierbare)
Mai jos va prezentam o simulare, un exemplu de cum s-ar putea desfasura saptamana copiilor in tabara Outdoor Exploring Nature de la Azuga, respective de cum s-ar putea imbina elementele descrise mai sus intr-o saptamana de tabara. Programul de mai jos este doar un exemplu, activitatile vor fi schimbate intre ele in functie de vreme, de varsta si numarul copiilor sau de modul in care vor fi alcatuite grupele.
Ziua 1 – dupa sosirea la destinatie, se face prezentarea echipei, a zonei si a programului de saptamana ce urmeaza. Jocuri de cunoastere reciproca si o scurta drumetie.
Ziua 2 – escalada diminieata si dupa amiaza o scurta drumetie cu introducere in elemente de orientare montana.
Ziua 3 – calarie la Rasnov de dimineata si dupa amiaza atelier de imbunatire a tehnicii de alergare si de nutritive sportiva.
Ziua 4 – drumetie pe un traseu montan (exemple: la Cabana Diham si pe Culmea Grecului, pe Creasta Muntilor Baiului sau pe Clabucetul Taurului) cu prezentarea florei montane, iar dupa amiaza atelier de creatie – ierbare.
Ziua 5 – bazin si tir cu arcul
Ziua 6 – tehnici de supravietuire, ateliere de corzi, foc de tabara si premiere
Ziua 7 – ziua plecarii

Observatii:
•Transportul din Bucuresti se face cu trenul pana in Azuga (bagajele vor fi transportate separat cu microbuzul nostru)
•Transportul de la o locatie la alta pe durata taberei se face cu microbuzul
•Echipamentul tehnic de escalada, tir cu arcul, precum si pentru alte jocuri va fi asigurat de catre noi
•Traseele alese  sunt de initiere, adaptate varstei participantilor
•Cazarea se va face in Azuga, pensiune 3*, unde avem asigurate 3 mese/zi + gustari
•Dupa tabara veti putea intra in posesia acestor fotografii fie  prin transfer online, fie pe cd.
Pret: 1400 ron

Rezervare locuri

Alte articole din sectiunea: Tabere de vara

Urmariti-ne pe Facebook Urmariti-ne pe Google+