Tabara de mountaibike Sithonia – Pe doua roti in Grecia

Tabara Grecia Rezervare locuri

Tabara Grecia _Sithonia

Perioada: 25 august – 1 septembrie 2019
Varsta: 9-18 ani
Tematica: Am explorat Sithonia pas cu pas, “roata cu roata” :) si am fost fascinati de frumusetea ei si de potentialul pe care acest loc il are pentru o vacanta relaxanta si placuta cu bicicleta. Anul trecut copii nostrii venind in tabara au fost incantati de cea mai minunata tabara de vara ce se desfasoara in exclusivitate la mare. Este vorba despre peninsula Sithonia, aflata intre Kassandra si Athos, un loc de vis, in care muntele si marea se combina ideal. Este o peninsula muntoasa bine impadurita si inconjurata de o multime de plaje ce se intrec in frumusete.
Este locul ideal in care iti petreci o vacanta pe doua roti, locul in care te poti bucura din plin de mersul pe bicicleta strabatand paduri de pin si leandru in cautarea unei noi plaje cu ape limpezi. Din Bucuresti pana in Sithonia sunt aproximativ 780 km si 10 ore de mers cu microbuzul, efort ce merita pentru o vacanta la mare de tinut minte.

Activitati in tabara Grecia 2018: Mountain-bike, kiteboarding primele lectii, plaja, curs de inot, vizitarea de monumente istorice din zona.
Oferta taberei din Grecia cuprinde:
• Transportul dus cu microbuzele pana in Sithonia si retur
• Instructor de triatlon, ce se va ocupa de copii in turele de bicicleta si la inbunatatirea tehnicii de inot
• Kiteboarding primele lectii
• Cazare in Aghios Nikolaos , 3 mese/zi+ gustari
• Seara festiva la sfarsitul taberei
• Dupa tabara veti putea intra in posesia fotografiilor prin transfer online

* Activitatile pot fi modificate/schimbate de catre organizatori in functie de capacitatea/dorinta grupului de a participa.
Pret: 700 EUR
Poze din tabara de anul trecut:

Rezervare locuri

Alte articole cu subiectul: , , , , , ,

Alte articole din sectiunea: Tabere de vara

Urmariti-ne pe Facebook Urmariti-ne pe Google+