Outdoor 4 “Exploring Nature”- Tabara de vara 2016

Tabara de vara _Sun Adventure Rezervare locuri

Outdoor 4 “Exploring Nature”- Tabara de vara 2016

Perioada: 14-20 august 2016
Varsta: 7-17 ani
Tematica si obiective: Spre deosebire de vechile tabere Outdoor, cele de anul acesta au cate o tematica aparte, astfel incat fiecare din voi isi poate alege tabara care i se potriveste cel mai bine. Outdoor “Exploring Nature” este o tabara ce pune accentul pe obisnuinta omului muntele asa incat sa ne simtim ca la noi acasa. Anii petrecuti in zonele aglomerate si-au pus amprenta negativa pe felul in care  percepem o plimbare in padure spre exemplu. Pas cu pas vrem sa schimbam aceasta tensiune cu bucurie si dorinta de explorare.
Activitatile sunt urmatoarele: drumetii, ateliere de corzi, inot, tir cu arcul, drumetii, jocuri de echipa, ateliere de creatie. Ne dorim ca pana la sfarsitul taberei copiii sa deprinda notiunile elementare ale tehnicii de escalada pe stanca, si isi insuseasca elementele de siguranta specifice escaladei.
Mai jos va prezentam o simulare, un exemplu de cum s-ar putea desfasura saptamana copiilor in tabara Outdoor 2– Climb and More, respectiv de cum s-ar putea imbina elementele descrise mai sus intr-o saptamana de tabara. Activitatile vor fi schimbate intre ele in functie de vreme, de varsta si numarul copiilor sau de modul in care vor fi alcatuite grupele.
Ziua 1 – dupa sosirea la destinatie, se face prezentarea echipei, a zonei si a programului de saptamana ce urmeaza. Jocuri de cunoastere reciproca si eventual o scurta drumetie.
Ziua 2 – escalada de dimineata dupa amiaza jocuri de echipa sau tir cu arcul
Ziua 3 – drumetie pe un traseu montan, dupa amiaza curs calarie la Rasnov.
Ziua 4 – ateliere de corzi cu insusirea elementelor de siguranta in escalada, stafete si concursuri outdoor
Ziua 5 – dimineata bazin, dupa amiaza ateliere de creatie (rame foto, ierbar, etc)
Ziua 6 – escalada in prima parte a zilei + test practic in ceea ce priveste notiunile acumulate in timpul saptamanii despre inaintare, echipament si utilizarea acestuia, dupa amiaza proiectie cu fotografiile din tabara, o discutie cu copii cu concluzii din tabara, premiere cu diplome si medalii.
Ziua 7 – Ziua plecarii
Observatii tabara Azuga:
• Transportul din Bucuresti se face cu trenul pana la Azuga, si cu un transport pe plan local pana in satul Magura (bagajele vor fi transportate separat cu microbuzul nostru)
• Echipamentul tehnic de escalada, tir cu arcul, precum si pentru alte jocuri va fi asigurat de catre noi
• Traseele alese sunt de initiere, adaptate varstei participantilor
• Cazarea se va face in Azuga la pensiune*** unde avem asigurate 3 mese/zi + gustari
• Dupa tabara veti putea intra in posesia acestor fotografii fie prin transfer online, fie pe cd.
Pret tabara de vara Outdoor 4 : 1400 lei

Rezervare locuri

Alte articole cu subiectul: , ,

Alte articole din sectiunea: Tabere de vara

Urmariti-ne pe Facebook Urmariti-ne pe Google+