Tabara de schi Azuga, 16-22 decembrie 2018

Tabara de ski Azuga Rezervare locuri

Perioada:  16-22 dec 2018

Deschidem sezonul de schi din Romania cu tabara de la Azuga. Ne-a fost dor de iarna si abia asteptam sa punem schiurile pe zapada!
Tabara in aceasta perioada are avantajul ca putem schia si ne putem pregati tehnica de schi pentru a pregati o evolutie gradata pe parcursul sezonului. Desi nu este multa zapada, avem avantajul partiei libere, momentul cel mai bun pentru ateliere de tehnica si metodica in care ne reamintim bazele si asezam temelia pentru inceputul de sezon in sportul de alunecare. Copiii
Tabara de schi Azuga din decembrie are ca si obiective  initierea in domeniul schiului pentru debutanti, iar pentru cei cu nivel mediu si avansat imbunatatirea tehnicii de schi pri ateliere specifice pentru imbunatatirea tehnicii de schi. Scopul taberelor noastre nu este atingerea performantelor sportive asemena sportivilor profesionisti, ci castigarea increderii in sine, acumularea de informatii corecte cu ajutorul echipei noastre de instructori de schi atestati, practicarea cu placere a schiului la orice nivel – incepator/intermediar/mediu/avansat, buna dispozitie, socializarea si integrarea copiiilor in grup, castigarea independentei. In tabara organizata de Himalaya Adventure copiii vor avea o vacanta de iarna cu multe amintiri, alaturi  de instructori inimosi si copii de varste apropiate, ce vor devenii noi lor prieteni. Bucuria de a face sport, prietenia, increderea si buna dispozitia sunt reperele noastre din aceasta tabara!

Varsta participantilor: 7-17 ani

 

Oferta cuprinde:

 • Transport dus-intors (Bucuresti-Azuga; Azuga – Bucuresti) cu trenul rapid (bagajele sunt transportate separat, cu microbuzul firmei)
 • Cazare si 3 mese/zi +gustari. Cazarea se va face la Azuga in pensiunea Pasul Schiorilor
 • Asistenta permanenta in tabara de schi
 • Cursuri de schi 5 ore/zi (in functie de varsta si pregatire)
 • Program extra-schi indoor si outdoor care urmareste dezvoltarea inventivitatii, spiritului de echipa si comunicarea (adaptat varstei participantilor)
 • Poze din timpul taberei + diploma de participare la cursul de schi
 • Concurs de schi (la sfarsitul taberei) cu premii
 • Seara festiva cu proiectie foto si video din timpul taberei

Observatii:

 • Cursurile de schi & snowboard se adreseaza atat debutantilor, cat si celor cu experienta. Participantii vor fi impartiti in grupe in functie de nivelul lor de schi: incepatori, intermediari si avansati.
 • Grupele de schi vor fi formate din 7 copii.
 • Oferta nu include transportul pe cablu si inchirierea echipamentului de schi: schiuri, clapari, bete (preturi orientative pentru taberele din Romania: inchiriatul echipamentului = 30lei/zi, transportul pe cablu – debutanti = aprox 150 lei/sejur, intermediari = aprox 250 lei/sejur, avansati = aprox 350 lei/sejur). Urcarile cu telescaunul/teleschiul/gondola vor fi notate in fiecare zi, calculate si decontate la sfarsitul taberei.

Pret: 1450 lei

Inscrierile se fac trimitand un e-mail la adresa outdoor@himalayaadventure.ro sau sunand la Ovidiu : 0722.619 099

Rezervare locuri

Alte articole cu subiectul: , , , , ,

Alte articole din sectiunea: Tabere de ski si snowboard

Urmariti-ne pe Facebook Urmariti-ne pe Google+