Ski & fun in Austria

Rezervare locuri

Perioada: 1-8 aprilie 2012

Destinatie: Solden , Austria
Ca sa va faceti o idee, iata o scurta prezentare despre Solden:

[youtube DdP54T89mrU 630 390]

Sölden este unic: pe pârtiile de pe gheţar cei mai entuziaşti pot deja schia începând cu 5 septembrie. Staţiunea se află în Tirol la 90 km de Innsbruck şi este cunoscută ca având cel mai mare domeniu schiabil pe gheţar din Austria (cei doi gheţari Rettenbach şi Tiefenbach oferă 20 km² teren schiabil). Este singurul domeniu din Austria ce s-a dezvoltat pe 3 munţi de peste 3000 de metri, cunoscuţi ca The Big 3: Gaislachkogl 3.058 m, Tiefenbachkogl 3.250 m şi Schwarze Schneide 3.340 m.
Domeniul schiabil este între 1,350 şi 3,340 m şi cuprinde în total 146 km de pârtii (62 km pârtii medii, 51 km de pârtii uşoare, 27 km de pârtii dificile) şi multe posibilităţi pentru iubitorii de offpiste. Turul The BIG3 este o ruta semnalizată care parcurge cele mai importante pârtii ale domeniului inclusiv cele 3 vârfuri de peste 3000 m de pe care aveţi o priveliste superbă şi către Alpii italieni. Muntele Gaislachkogl nu are pârtii foarte înalte dar are multe offpiste. Pârtia roşie Retenbach Gleitcher e folosită în fiecare an pentru deschiderea World Cup Skiing Championship.

Transport cu avionul
Cu avionul Bucuresti Otopeni– Munchen si inapoi. Transferul de la aeroportul Munchen la locatie de cazare (si inapoi) va fi organizat de noi , transferul se face cu microbuzul si dureaza aprox 2h30min.

De asemenea transportul schiurilor+claparilor se face cu microbuzul nostru (din Romania si inapoi).

Transport cu trenul
Calatoria cu trenul dureaza aprox 22 ore. Trenul pleaca la ora 17: 00 din Bucuresti Nord (cuseta/vagan de dormit) si ajunge in Otztal la 15: 00 (a doua zi) . Statia la care trebuie sa coborati este Otztal Bahnhof , de unde va putem lua cu microbuzul nostru. Trebuie schimbat trenul la Viena , se schimba usor, trenurile se afla pe acelasi peron. Costul unui bile de tren = aprox 200 euro

Transport cu masina (1632 km, 18 – 20 de ore din Bucuresti)
Drumul cel mai rapid trece prin Viena (va recomandam autostrada de centura tinand directia Linz / Salzburg) – Linz – Salzburg – Rosenheim (se intra putin in Germania pe directia Munchen) – Innsbruck (la intersectie mergeti pe A12 catre Elvetia) si iesiti in directia Otztal pe drumul B186 si mai mergeti 35 de km pana la destinatie.

Cazarea
Cazarea se face Haus Anna, Huben 4 , Längenfeld, Austria , skibuss-ul se afla la 3 minute de mers pe jos de locatie. Cu skibuss-ul putem ajunge in Solden la gondola care urca pe ghetar in 15 minute. Transportul de poate face si cu microbuzul nostru care ne sta la dispozitie toata saptamana,.

Masa
Va fi gatita de bucatarul nostru in bucataria pensiunii. Micul dejunul va fi un bogat bufet suedez, luam un pranz consistent la ora 16: 30 cand ne venim de la schi si cina la aprox ora 20: 30 . Orele si preferintele culinare le putem stabili de comun acord.

Marime grup: 14 participanti +2 instructori de schi + 1 bucatar

Nivel schi solicitat: mediu sau avansat (dorim ca participantii sa poata cobori o partie deficultate medie –albastra sau rosie )

Distractie
Solden e renumit pentru apre-ski si pentru SPA-ul care se afla la 4 km de locul unde suntem cazati (5 min cu microbuzul) . Acestea nu trebuiesc ratate  , sunt la fel de importante ca si schiul: d

Intrarea costa intre 25 si 40 euro (in functie de optiunile dorite)
Info aici: http: //www.aqua-dome.at/

Instructorii:
Instructorii sunt atestati international ISIA, cu experienta de peste 10 ani in monitorit, cu vast background in domeniul schiului.

Pret: 850 euro
– 7 nopti cazare la Haus Anna
– 6 zile skipass pe domeniul Solden
– 3 mese/zi
– Transfer aeroport Munchen- locatie si inapoi
– Transportul schiurilor si al claparilor cu microbuzul nostru (din Romania si inapoi)
– Instructori schi all day long (dupa cum vreti si puteti)

Inscrierile se fac pe e-mailul outdoor@himalayaadventure.ro specificand:
– Denumirea taberei si perioada de desfasurare
– Numele complet al participantului/participantilor
– Telefon de contact
– Adrese de mail pe care putem coresponda
– Informatii speciale–nivel de schi

Informatii suplimentare putetiu primi telefonic pe numarul 0722474317 -Craita Neacsu

HIMALAYA ADVENTURE
Email: outdoor@himalayaadventure.ro
Site: www.himalayaadventure.ro
Tel: 0722474317(Luciana Neacsu)/0722619099(Ovidiu Iancu)

Rezervare locuri

Alte articole din sectiunea: Ski adulti

Urmariti-ne pe Facebook Urmariti-ne pe Google+