Despre noi

Tabere Sun Adventure -Echipa instructori

19 ani de experiența în organizarea taberelor de vară și a taberelor de iarnă.

Sun Adventure s-a născut în 2002 din pasiunea noastră pentru munte, sport, natură și din dorința noastra de a transmite copiilor aceste pasiuni ce îi vor forma ca oameni și le vor da încredere în frumoasa călătorie a vieții. Sun Adventure nu a fost gândită ca o afacere, ci ca o oportunitate de a sta cât mai mult pe munte, ca o posibilitate de a face ceea ce ne place, ca un mod de viața. Ne ocupăm cu turism de aventură pentru copii (tabere de schi și snowboard pe perioada iernii, tabere de outdoor pe perioada verii), adulti (programe outdoor) si firme (team building-uri adaptate cerințelor firmelor).
Activitațile derulate de Sun Adventure depind de sezon: iarna- organizăm tabere de schi, tabere de snowboard și cursuri de schi, vara- organizăm tabere outdoor și cursuri cu diferite tematici (mountainbike”tabere cu bicicleta pe munte”, drumetie, alpinism, orientare montana, speologie, înot, rafting, engleza ). Organizăm excursii pentru copii toamna și primavara cu tematica outdoor (drumetie, cu bicicleta pe munte, cățărat, echitație, etc)
Încercăm să aducem în fiecare an locații și tematici noi, din dorinta de a le face participanților cunostința cu locuri inedite si cu sporturi la care pot avea acces indiferent de vârstă sau experiență.

Distracție și sport

Noi credem că muntele și sportul sunt un mod de viață, o posibilitate de a te distra cu prietenii și de a te menține sănătos și tânăr, un mediu de unde vii cu povești și amintiri. În acest spirit prezentăm și realizăm toate taberele, excursiile și evenimentele. Scopul taberelor nu este atingerea vre unei performanțe sportive, ci acumularea unor informații corecte si familiarizarea cu activitați ce se pot practica în mediul alpin într-o atmosfera deosebită și în conditii de siguranța, socializarea cu ceilalti participanți la tabara, aprecierea mediului înconjurator și cunoașterea zonei unde se desfăsoară tabăra.

De ce suntem deosebiți?

Pentru că iubim muntele, oamenii și ceea ce facem. Pentru că avem o experiența de cel puțin 19 ani în organizarea taberelor pentru copii și a evenimentelor outdoor. Pentru că ceea ce facem ne reprezintă. Pentru că propunem întotdeauna locuri și activitati noi.  Pentru că suntem o echipa puternică, tânără si inspirată.

Siguranța pe primul loc!

Instructorii nostrii au absolvit cursuri de acordarea primului ajutor. Cursurile sunt actualizate în fiecare an.
Activitațile propuse sunt adaptate condiției, experienței și varstei participanților. Pentru noi cel mai important aspect în mediul outdoor este siguranța participanților și prevenirea accidentelor.

Instructorii nostri

Ovidiu Iancu

Ovidiu IANCU

Fondator Sun Adventure. Ghid montan atestat AGMR. Instructor de schi atestat ISIA cat. I, code ISIA-AK21S.

Instructor de triatlon atestat de Federatia Romana de Triatlon. Instructor de schi din anul 1996, in 2002 a inceput sa organizeze prima tabara de schi ce urma sa se numeasca Sun Adventure promovand un alt concept de tabara outdoor pentru copii. A invatat mii de copii sa schieze si le-a calauzit pasii pe munte de-a lungul anilor.

Andreea Biro

Andreea BIRO

Instructor de schi atestat

Absolventa a fac. Arhitectura Ion Mincu. Lucreaza la Sun Adventure din 2009.Andreea pasionata de schi a avut o contributie majora in promovarea unui schi de calitate in randul copiilor. Tot timpul vesela si plina de energie, un instructor si un  bun prieten in sufletul nostru.

Ionut Roibu- tabere Sun Adventure

Ionut ROIBU

Instructor de schi atestat.

Lucreaza la Sun Adventure din 2005. Ionut a facut schi de performanta si a ramas indragostit de munte si zapada. Un bun cunoscator al tehnici  schiului alpin si un bun organizator in tabara.

 

Mircea Anastasiu

Mircea ANASTASIU

Instructor de schi.

Student la Politehnica. In cuvintele lui Mircea: Atmosfera din tabere este foarte speciala pentru mine. Este ceea ce m-a determinat sa continui sa vin in tabere ca instructor sa pot impartasi si altora din experienta mea. Am trait momente de neuitat care mi-au marcat copilaria si pe care nu le voi uita niciodata. Persoanele pe care le-am cunoscut aici imi sunt si in ziua de azi foarte apropiate  si pot spune ca s-a format o prietenie frumoasa. Este instructor la Sun Adventure din anul 2013.  A crescut in taberele Sun Adventure timp de 12 ani  si acum impartaseste din experienta lui.

Toma Garofil

Toma GAROFIL

Instructor MTB

In cuvintele lui Toma: Imi place sa lucrez cu copiii si ma simt foarte bine cand stiu ca cineva a imvatat de la mine ceva util. Nu imi imaginez cum ar fi o iarna fara o tabara  de schi! A crescut in taberele Sun Adventure timp de 10 ani si acum a venit momentul sa impartaseasca din experienta lui.  Lucreza la Sun Adventure din anul 2013.

 

Sebastian Dinca

Sebastian DINCA

Instructor de schi atestat, instructor MTB si  instructor inot.

A facut schi de performanta si a ramas aproape de schi alaturandu-se echipei noastre. Are experienta in predarea schiului pentru cei mici si iubeste sa fie alaturi de ei pe munte. Lucreza la Sun Adventure din vara anului 2014.

Cristian Lutic

Cristian LUTIC

Instructor de schi atestat de Asociatia Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania -ISIA.

Student la facultatea de Geografie. Campion national al Romaniei la atletism in proba de 10000m, la categoria tineret sub 23 de ani. Lucreza la Sun Adventure din  sezonul de iarna 2013. A crescut in taberele Sun Adventure si acum impartaseste din experienta lui.

Ion Anghel- instructor tabere Sun Adventure

Ion ANGHEL

Instructor de Snowboard  atestat- ISIA, lector la Universitatea de Arte Bucuresti.

Lucreaza la Sun Adventure din  anul 2009

 

Ana Maria Padureanu

Ana Padureanu

Instructoare de snowboard si schi.

 

 

 

Facebook Likebox Urmariti-ne pe Google+

Tabere copii

Organizăm tabere pentru copii de toate vârstele indiferent de anotimp, în cadrul cărora le oferim posibilitatea de a descoperi natura, de a socializa și de a se distra. Toate jocurile educative și activitățile precum drumetiile, ski, escalada, trekking, tir cu arcul se desfășoară doar sub îndrumarea instructorilor calificați.

Tabere de vară copii

Taberele de vară sunt ideale pentru toți copiii care iubesc să petreacă timpul în natură. Astfel au șansa sa practice diferite activități outdoor, dar și indoor. Indiferent de vârstă și de experiență, fiecare copil se bucură de timpul petrecut alături de noi.

Tabere de iarnă copii – Ski și Snowboard – sezon 2020-2021

O tabără în mediul alpin de ski copii pentru sezon 2020-2021 unde vor putea să învețe să schieze în condiții de siguranță, alături de alți copii și sub îndrumarea instructorilor dedicați. Prin intermediul acestei tabere, copiii vor avea ocazia să îți dezvolte abilitățile fizice și sportive.