Despre noi

Tabere Sun Adventure -Echipa instructori

17 ani de experienta in organizarea taberelor de vara si a taberelor de iarna.

Sun Adventure “s-a nascut” in 2002 din pasiunea noastra pentru munte. Sun Adventure  nu a fost gandita ca o afacere, ci ca o oportunitate de a sta cat mai mult pe munte, ca o posibilitate de a face ceea ce ne place, ca un mod de viata. Ne ocupam cu turism de aventura pentru copii (tabere de schi si snowboard pe perioada iernii, tabere de aventura pe perioada verii), adulti (programe outdoor) si firme (team building-uri adaptate cerintelor firmelor).
Activitatile derulate de Sun Adventure depind de sezon: iarna- organizam tabere si cursuri de schi, vara- organizam tabere  de vara si cursuri cu diferite tematici (mountainbike”tabere cu bicicleta”, trekking, hiking, alpinism, speologie, parapanta, orientare montana). Organizam excursii pentru copii toamna si primavara cu tematica outdoor (drumetie, cu bicicleta pe munte, catarat, calarie, etc)
Incercam sa aducem in fiecare an locatii si tematici noi, din dorinta de a le face participantilor cunostinta cu locuri inedite si cu sporturi la care pot avea acces indiferent de varsta sau experienta.

Distractie si sport

Noi credem ca muntele si sportul sunt un mod de viata , o posibilitate de a te distra cu prietenii si de a te mentine sanatos si tanar, un mediu de unde vii cu povesti si amintiri. In acest spirit prezentam si realizam toate taberele, excursiile si evenimentele. Scopul taberelor nu este atingerea vre unei performante sportive, ci acumularea unor informatii corecte si familiarizarea cu activitati ce se pot practica in mediul alpin intr-o atmosfera deosebita si in conditii de siguranta, socializarea cu ceilalti participanti la tabara, aprecierea mediului inconjurator si cunoasterea zonei unde se desfasoara tabara.

De ce suntem deosebiti?

Pentru ca  iubim muntele, oamenii si ceea ce facem. Pentru ca avem o experienta de cel putin 17 ani in organizarea taberelor pentru copii si a evenimentelor outdoor. Pentru ca ceea ce facem ne reprezinta. Pentru ca propunem intotdeauna locuri si activitati noi.  Pentru ca suntem o echipa puternica, tanara si inspirata.

Siguranta pe primul loc!

Instructorii nostrii au absolvit cursuri de acordarea primului ajutor. Cursurile sunt actualizate in fiecare an.
Activitatile propuse  sunt adaptate conditiei, experientei si varstei participantilor. Pentru noi cel mai important aspect in mediul outdoor este siguranta participantilor si prevenirea accidentelor.

Instructorii nostri

Ovidiu Iancu

Ovidiu IANCU

Fondator Sun Adventure. Ghid montan atestat AGMR. Instructor de schi atestat ISIA cat. I, code ISIA-AK21S.

Instructor de triatlon atestat de Federatia Romana de Triatlon. Instructor de schi din anul 1996, in 2002 a inceput sa organizeze prima tabara de schi ce urma sa se numeasca Sun Adventure promovand un alt concept de tabara outdoor pentru copii. A invatat mii de copii sa schieze si le-a calauzit pasii pe munte de-a lungul anilor.

Andreea Biro

Andreea BIRO

Instructor de schi atestat

Absolventa a fac. Arhitectura Ion Mincu. Lucreaza la Sun Adventure din 2009.Andreea pasionata de schi a avut o contributie majora in promovarea unui schi de calitate in randul copiilor. Tot timpul vesela si plina de energie, un instructor si un  bun prieten in sufletul nostru.

Ionut Roibu

Ionut ROIBU

Instructor de schi atestat.

Lucreaza la Sun Adventure din 2005. Ionut a facut schi de performanta si a ramas indragostit de munte si zapada. Un bun cunoscator al tehnici  schiului alpin si un bun organizator in tabara.

 

Mircea Anastasiu

Mircea ANASTASIU

Instructor de schi.

Student la Politehnica. In cuvintele lui Mircea: Atmosfera din tabere este foarte speciala pentru mine. Este ceea ce m-a determinat sa continui sa vin in tabere ca instructor sa pot impartasi si altora din experienta mea. Am trait momente de neuitat care mi-au marcat copilaria si pe care nu le voi uita niciodata. Persoanele pe care le-am cunoscut aici imi sunt si in ziua de azi foarte apropiate  si pot spune ca s-a format o prietenie frumoasa. Este instructor la Sun Adventure din anul 2013.  A crescut in taberele Sun Adventure timp de 12 ani  si acum impartaseste din experienta lui.

Toma Garofil

Toma GAROFIL

Instructor MTB

In cuvintele lui Toma: Imi place sa lucrez cu copiii si ma simt foarte bine cand stiu ca cineva a imvatat de la mine ceva util. Nu imi imaginez cum ar fi o iarna fara o tabara  de schi! A crescut in taberele Sun Adventure timp de 10 ani si acum a venit momentul sa impartaseasca din experienta lui.  Lucreza la Sun Adventure din anul 2013.

 

Sebastian Dinca

Sebastian DINCA

Instructor de schi atestat, instructor MTB si  instructor inot.

A facut schi de performanta si a ramas aproape de schi alaturandu-se echipei noastre. Are experienta in predarea schiului pentru cei mici si iubeste sa fie alaturi de ei pe munte. Lucreza la Sun Adventure din vara anului 2014.

Cristian Lutic

Cristian LUTIC

Instructor de schi atestat de Asociatia Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania -ISIA.

Student la facultatea de Geografie. Campion national al Romaniei la atletism in proba de 10000m, la categoria tineret sub 23 de ani. Lucreza la Sun Adventure din  sezonul de iarna 2013. A crescut in taberele Sun Adventure si acum impartaseste din experienta lui.

Ion Anghel

Ion ANGHEL

Instructor de Snowboard  atestat- ISIA, lector la Universitatea de Arte Bucuresti.

Lucreaza la Sun Adventure din  anul 2009

 

Ana Maria Padureanu

Ana Padureanu

Instructoare de snowboard si schi.

 

 

 

Facebook Likebox Urmariti-ne pe Google+