Ciucas–mountain bike si drumetie

Rezervare locuri

Perioada: 5-10 august 2013
Varsta: 7-18 ani
Argument: Tabara 5-10 august se desfasoara in Masivul Ciucas, introdus din acest an in programul de vara in primul rand pentru ca este un munte pe care il cunoastem foarte bine si pentru ca se preteaza excelent activitatilor cu copiii. Mergem in Ciucas de foarte multi ani, ca si alternativa la aglomeratia de pe Valea Prahovei, si ar fi pacat sa nu impartasim si cu copiii frumusetile care ne-au incantat de-a lungul anilor in Ciucas si pe Valea Teleajenului. Distanta din Bucuresti pana la poalele Ciucasului se parcurge in doua ore cu masina.
Cazare si masa: Cazarea va fi asigurata la poalele muntelui, pe Valea Teleajenului. Masa va contine 3 mese pe zi + gustari.
Asiguram: Cazare, mancare, transport cu microbuzul din Bucuresti si inapoi, ghizi montani buni cunoscatori ai masivului http://www.youtube.com/watch?v=WDso3a6m0eU
Tematica si obiective: Am ales sa alternam zilele de pedalat cu zile de drumetie pentru un program variat.
•Mountain bike: Vaile care patrund in masiv sunt insotite de drumuri forestiere, fara trafic auto, si care ofera conditii excelente de practicare a mountain-bike-ului la orice nivel (incepator/mediu/avansat) in conditii de siguranta.
•Drumetii: Ciucasul este un munte extrem de ofertant din acest punct de vedere. Diferentele de nivel destul de mici ale traseelor, care pot fi dobandite si prin accesul cu microbuzul la altitudini de peste 1200 (ex: Cabana Muntele Rosu – 1280m), fac din Ciucas o destinatie potrivita pentru copii. De asemenea Ciucasul are o valoare peisagistica deosebita data de formatiunile de conglomerat asemanatoare celor din Bucegi, dar care se gasesc aici din abundenta. Dintre obiectivele noastre fac parte Varful Ciucas (1.954 metr) si Culmea Zaganu-Gropsoarele.
Observatii:
•Participantii vor fi impartiti in grupe in functie de pregatirea si capacitatea lor de efort.
•Parintii vor putea intra in posesia fotografiilor dupa tabara, fie prin transfer online, fie pe cd.
Pret: 1300 ron
Inscrierea se face trimitand un e-mail la outdoor@himalayaadventure.ro specificand :
•Denumirea taberei si perioada de desfasurare
•Numele complet al copilului
•Data lui de nastere
•Telefoanele de contact ale parintilor
•Informatii speciale despre copil – daca a mai facut sport sau nu, daca a mai participat la alte tabere
•Informatii medicale – daca copilul are afectiuni, alergii, urmeaza un tratament sau a avut accidentari recente, etc

Rezervare locuri

Alte articole cu subiectul: , , , , , ,

Alte articole din sectiunea: Tabere de vara

Urmariti-ne pe Facebook Urmariti-ne pe Google+